Abone Ol

Hrant Dink'in vurulma anı kamerada!!! Bu görüntüler ilk kez yayınlandı!!!

Ogün Samast, Hrant Dink'i bekliyor. Agos gazetesine bakıyor. Bu sırada gazetenin yanındaki Akbank şubesinin kameralarına yakalanıyor. Bugüne kadar yayınlanmamış görüntüleri Show Haber ekrana getirdi.

Hrant Dink'in vurulma anı kamerada!!! Bu görüntüler ilk kez...

Görüntülerde tetikçi Ogün Samast'ın Dink'i nasıl izlediği, Dink'in bankada yaptığı işlemler ve suikast anında yaşananlar saniye saniye izlenebiliyor.

Hrant Dink'in vurulma anı kamerada!!! Bu görüntüler ilk kez yayınlandı!!! - Resim: 1


OGÜN SAMAST İZLİYOR


Ogün Samast, Hrant Dink'i bekliyor. Agos gazetesine bakıyor. Bu sırada gazetenin yanındaki Akbank şubesinin kameralarına yakalanıyor.


Hrant Dink'in vurulma anı kamerada!!! Bu görüntüler ilk kez yayınlandı!!! - Resim: 2


DİNK, BANKADA İŞLEMLERİNİ YAPTIRIYOR


Hrant Dink, Akbank şubesine 2 kez gidiyor. 14.50'de sıra fişi alıp gazeteye dönüyor. Üç dakika sonra tekrar bankaya gidiyor. İşlemlerini yaptırırken banka görevlisiyle konuşuyor. Bu Dink'in son konuşması... Birkaç dakika sonra bankadan çıkıyor.


Hrant Dink'in vurulma anı kamerada!!! Bu görüntüler ilk kez yayınlandı!!! - Resim: 3


SON CANLI GÖRÜNTÜSÜ


Dink saat 14.56'da banka ATM'sinin önünden geçiyor ve bunu ATM kamerası tespit ediyor. 10 saniye sonra ise silah sesleri duyuluyor. Cinayeti gören bir kadın "Eyvah" diyerek başını elleri arasına alıyor.


Hrant Dink'in vurulma anı kamerada!!! Bu görüntüler ilk kez yayınlandı!!! - Resim: 4


TÜRKİYE VE DÜNYA ŞOKTA


Agos Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, 19 Ocak 2007 saat 15.04'te Ogün Samast tarafından başına ve boynuna sıkılan üç kurşunla öldürülüyor.