Abone Ol

Hollywood'un En Karanlık Sırrı Ortaya Çıktı

ABD’li aktris Natalie Wood’a cinsel saldırıda bulunan “ünlü aktörün” kim olduğuna dair gerçekler ortaya çıktı.

Hollywood'un En Karanlık Sırrı Ortaya Çıktı

Hollywood’un en karanlık gizemlerinden olan ABD’li aktris Natalie Wood’a cinsel saldırıda bulunan “çok ünlü” oyuncunun kimliği yıllar sonra ortaya çıktı. 3 kez Oscar’a aday olan ve Frank Sinatra ve Elvis Presley ile ilişkisiyle gündeme gelen aktrisin kardeşi Lana Wood, gelecek hafta yayınlanacak “Küçük Kardeş” adlı kitabında, ünlü aktör Kirk Douglas’ın 1955’te 16 yaşında olan Natalie Wood’a cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.

Yıllardır Natalie Wood’a tecavüz eden ünlü aktörün kim olduğu tartışılırken, Lana Wood ablasının isteği üzerine bu gerçeği gizlediğini söyledi.

"OLANLARI UNUT"

Lana Wood, annesinin 1955’te kızına sinema kariyerinde fırsatlar sunabileceğini düşünerek Natalie Wood ile Douglas’ı bir araya getirdiğini ifade etti. O sırada 8 yaşında olan Lana Wood, buluşma için annesinin otomobille Natalie Wood’u otele bıraktığını ancak görüşmenin ardından aktrisin araca harap halde döndüğünü söyledi. Lana Wood kitapta, “Natalie otomobile binip kapıyı çarparak kapattığında korkunç görünüyordu. Çok dağınık ve çok üzgündü. O ve annem birbirlerine fısıldamaya başladılar. Onları gerçekten duyamadım ya da ne dediklerini anlayamadım. Görünüşe göre kardeşimin başına kötü bir şey gelmişti. Ama her ne ise, bana bundan bahsetmeleri için çok küçüktüm” ifadelerini yazdı. Natalie Wood’un “Vücut dışı bir deneyim gibiydi. Çok korkmuştum, kafam karışmıştı” dediğini hatırladığını belirten Lana Wood, annesinin ünlü aktrise olanları unutmasını tavsiye ettiğini belirtti.

Lana Wood, dönemin en güçlü Hollywood yıldızlarından olan Douglas’ı alenen suçlamanın Natalie Wood’un kariyerini mahvedeceğini düşünerek bu gerçeği gizlediklerini açıkladı. Öte yandan, Douglas geçen yıl hayatını kaybettiğinde sosyal medyada adı, çapkınlığı ve aralarında Natalie Wood’un da bulunduğu pek çok kişiyi taciz ettiğine dair iddialarla gündeme gelmişti. Douglas’ın arkadaşı olan aktris ve dansçı Neile Adams 2016’da aktör için “Onun eli bacağınızı taramadan onun yanına oturamazsınız” demişti.

ÖLÜMÜNDEN EŞİNİ SORUMLU TUTTU

Ayrıca Lana Wood kitabında ablasının trajik ölümünden film yapımcısı olan eşi Robert Wagner’ı sorumlu tuttuğunu söyledi.

Natalie Wood, 28 Kasım 1981’de eşi Wagner ve oyuncu Christopher Walken ile beraber yat ile denize açıldı. Ertesi gün ise Natalie Wood’un cansız bedeni bulundu. Otopsi raporunda, vücudunda ve kollarında morluklar olduğu ortaya çıktı, ancak yaralanmaların nasıl ve ne zaman oluştuğu belirlenemedi.

Wagner kaybolmadan önce eşiyle tartıştığını itiraf etti ve Natalie Wood’un içkili olduğu, alkolün etkisini arttıran önemli hap ve ağrı kesici aldığı belirlendi. Delil yetersizliğinden Wagner aklanırken, Natalie Wood’un ölüm nedeni kazara boğulma ve hipotermi olarak kayda geçti.

Soruşturmada aktrisin sandalla yeniden denize açılmaya çalışırken kaymış olabileceği belirtilirken, yakındaki bir teknede bulunan iki tanık, bir kadının gece boyunca yardım için çığlık attığını duyduklarını ifade etti. Sudan korkan ve yüzmeyi bilmeyen Natalie Wood’un sandalla denize açılmasının imkansız olduğunu belirten Lana Wood ise Wagner’ı suçluyor.