Abone Ol

Hollywood yıldızları fena çuvalladı

Trump’ın kazanmasının ardından Twitter’dan “Biz, nefretin bizi yönetmesine izin verecek bir millet değiliz” mesajı yayınladı.

Hollywood yıldızları fena çuvalladı

ABD’de başkanlık seçimleri süresi boyunca Demokrat Parti Başkan Adayı Hillary Clinton’a destek veren ünlüler, Trump’ın zaferiyle sonuçlanan seçim sonuçlarının açıklanmasıyla şok yaşadı.
Clinton’ın Kuzey Carolina’da gerçekleştirdiği son mitinginde yanında olan Lady Gaga, seçimi Demokrat Parti ofisinden takip etti. Sonuçların netleşmesiyle göz yaşlarını tutamayan Gaga, New York’taki Trump Tower’ın önünde prostesto düzenledi. “Aşk nefreti yenecek” anlamına gelen “Love Trumps Hate” dövizi taşıyan Gaga’nın hayal kırıklığı yüzünden okunuyordu. Yalnızca Lady Gaga değil, Katy Perry, Madonna, Bon Jovi ve Beyonce’un da aralarında bulunduğu bir çok ünlü Clinton’a kampanyasında destek olmuştu. Sonuçların açıklanmasının ardından ünlüler, tepkilerini sosyal medyada dile getirdi. Katy Perry: Seçimi Trump’ın kazanmasının ardından Twitter’dan ünlüler mesajı yayınladı.
Eva Longoria: Snapchat’ten üzgün görünümlü bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, fotoğrafın altına “Neler oluyor?” yazdı.
Cher: Seçimlerden önceki röportajlarında Trump’ın başkan seçilmesi durumunda çareyi Jüpiter’e taşınmakta bulacağını ifade eden ünlü şarkıcı Cher, sonuçların ardından “Ailemden biri ölmüş gibi hissediyorum” dedi.
Lilly Allen: “Rusça öğreniyor” tweeti atarak ülkeden göçme eğiliminde olduğu sinyallerni verdi.
Chris Evans: Amerika için utanç verici bir gece. Fesat ve kindar bir insanın başkanımız olmasına izin verdik. Darmaduman olmuş haldeyim.
Kristen Bell: Oyuncu Kristen Bell twitter hesabında seçim sonrası “Kusmak isteyen var mı?” yazarak tepkisini belli etti.
Ellen Degeners: Clinton’ı etiketlediği mesajında “Bu gece nasıl biterse bitsin seninle ve seninle arkadaş olmaktan daima gurur duyacağım.” ifadelerini kullandı.
Madonna: Clinton’a desteğiyle bilinen Madonna, “hiçbir zaman pes etmeyeceğiz” mesajı verdi.
Mick Jagger: The Rolling Stones’un solisti Jagger, Trump’ı kampanyası boyunca ‘Her zaman istediklerini elde edemezsin’ anlamına gelen ‘You can’t always get what you want’ adlı şarkılarını kullanmaması konusunda uyarmış, ancak Cumhuriyetçi aday bu isteği yerine getirmemişti. Jagger; Twitter’dan “Haberleri izliyordum da, belki devir teslim töreninde ‘you can’t always get what you want’ şarkımı çalmamı benden isterler hah!” yazarak tepkisini ortaya koydu.