Abone Ol

Hıncal Uluç'tan TRT Müzik'e Sert Eleştiri: Çalışanları Haybeye Maaş Alıyor

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç bugünkü yazısında, TRT Müzik kanalını çok sert eleştirdi. Kanal çalışanlarını ise 'tembel olmak' ve 'haybeye maaş' almakla itham etti.

Hıncal Uluç'tan TRT Müzik'e Sert Eleştiri: Çalışanları Haybeye Maaş Alıyor

Hıncal Uluç'un hedefinde bugün TRT Müzik kanalı çalışanları vardı. "Yaşa TRT 2!.." başlıklı bir yazı kaleme alan Uluç, yazının ilk satırlarında TRT 2'ye övgüler düzerken, TRT Müzik çalışanları için ise çeşitli ithamlarda bulundu.

TRT Müzik kanalının elinde her gün 24 saat yeni yayın yapmaya 40 yıl yetecek malzeme bulunduğunu savunan Uluç, "Ama TRT Müzikçiler tembel.. Haybeye maaş alıyorlar oturdukları yerden.. Durmadan, beşinci, onuncu tekrar, "Arşivden" adlı programları bile.. Ve de bir yığın kimsenin bilmediği gezginci guruplar.. Tekrar tekrar.. Nasılsa hesap soran yok. Nasılsa gazetelerin güya televizyon yazarları(!) 24 saat dizi izleyip dizi yazıyorlar. Adam gibi bir eleştiri yok. Biri çıksın bana desin ki, "Bak ben yazdım da şu düzeldi!." ifadelerini kullandı.

Uluç yazısının devamında da televizyon yazarlarının eleştiri yapmaktan korktuğunu iddia ederek, mecbur kaldıklarında bunu 'okur mektubu' adı altında yaptıklarını savundu.

Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN