Abone Ol

Hıncal Uluç'tan RTÜK Başkanı'na: Ece Erken'in yaptığı zina ve suç...

Daha önce soruduğu soruya cevap alamadığını söyleyen Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugün köşesinden RTÜK Başkanı Şahin'e yeni bir soru daha yöneltti.

Hıncal Uluç'tan RTÜK Başkanı'na: Ece Erken'in yaptığı zina ve suç...

Ece Erken'in Beyaz TV kanalında kendi sunduğu programda yaptığı açıklamalara dikkat çeken Uluç, konunun hassas olduğunu söyledi ve aynen yayınlacağı cevap istediğini belirtti.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e "Halkın manevi değerlerini" tarif edin, sorusunu yönelterek, "Ece Erken, Beyaz TV kanalındaki kendi sunduğu programda "Evli ve iki çocuklu bir zengin adamla" birlikte yaşadığını açıklamış. Oysa, yaptığının adı hem yasalarımızda, hem inançlarımızda (İslam, Müslüman, Yahudi olun fark etmez, hepsinde) zina ve suç.. Suçu teşvik etmek ise Türk Ceza Kanunu'nda bile suç.. O zaman Sayın Şahin, Ece Erken'in yaptığı iş, bana tarifini hâlâ yollamadığınız sizin manevi değerlerinize uygun mu düşüyor?" ifadelerini kullandı.

Hıncal Uluç, konunun hassas olduğundan ötürü Ebubekir Şahin'in yanıtını aynen yayınlayacağını belirterek, "Yazılı cevap istiyorum ki, sonra "Yanlış anlaşılmış.. Söylemedim.. Duymadım" gibi tartışmalar olmasın. Yazılı yollayın siz. Cevabı alınca sizi ararım ben.." diye yazdı.

Yazının devamı için tıklayın..