Abone Ol

Hıncal Uluç'tan Kerem Bürsin'e: Cehenneme Kadar Yolu Var Demek Geldi İçimden

Hıncal Uluç, Kerem Bursin’in sunucu Bay J’nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL aldı.'' sözlerinin ardından salonu terk etmesine ilişkin olarak, "Cehenneme kadar yolu var' demek geldi içimden" yorumunu yaptı.

Uluç'tan Kerem Bürsin'e: Cehenneme Kadar Yolu Var Demek Geldi İçimden

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen ödül töreninde katılan oyuncu Kerem Bursin’in sunucu Bay J’nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti” sözlerinin ardından salonu terk etmesine ilişkin olarak, "Cehenneme kadar yolu var' demek geldi içimden" yorumunu yaptı.

Uluç yazısında"Bilmem nere ödül törenlerinde sunucu, 'En İyi Erkek Oyuncu' seçilen Kerem Bürsin'i sunarken, çok hoş bir şaka yapmış. 'Siz bu dizi oyuncularının bölüm başına yüz bilmem kaç bin lira aldıkları dizileri çekmek için nasıl yorulduklarını bilemezsiniz' gibi bir şey.

Kerem efendi de kızmış, salondan çıkmış gitmiş. 'Cehenneme kadar yolu var' demek geldi içimden. İçinde bol da gerçek olan bir şakaya böyle kızılan ülkede 'Mizah' kalır mı? Açın televizyonlarınızı da, mesela o yerin dibine sokmak için yarıştığımız Amerika'daki şov programlarında, Başkan'ın kendisinden başlayarak en ünlü kişiler, en dev özel, resmi kurumlar için yapılan şakalara bir bakın ve utanın efendiler.

Nasreddin Hoca'lar, İncili Çavuş'lar, Eşref'ler, Nef'i'ler, Neyzen'ler, Cemal Nadir, Oğuz Aral, Turhan Selçuk, Bedri Koraman, Salih Memecan'lar, Muammer Karaca, Dümbüllü İsmail, Naşit'ler ve daha kimler kimler yetiştiren bu ülkede mizahı bitirdik." ifadesini kullandı.

Bay J ise ''Sarkastik bir şakaydı'' diyerek özür dilemişti.

Kerem Bürsin’e ödül töreninde söylediği sözler nedeniyle tepki çeken sunucu Bay J, başta Kerem Bürsin olmak üzere kalbini kırdığı herkesten özür diledi:

“Çok fazla tepki gelince bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Magazinci arkadaşlar biliyorum işiniz bu ama keşke konuşmamın başını da yayınlasaydınız da oyuncuların zor şartlar altında çalıştığını söylediğimi duysaydı herkes.

Ciddi ciddi sanatçıların zor koşullarından bahsediyordum. Sadece sonundaki sarkastik bir şakaydı, kimsenin parasında gözüm olduğundan falan değil. Amacını aşmış olabilir şakam. O yüzden kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum.

Kerem Bürsin’i çok severim. Sevgili Kerem ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin, biliyorum ve çok sevgilerimi yolluyorum. ”