Abone Ol

Hilal Altınbilek David Nahmiyas ile Aşk Yaşıyor

Yeni Birlik Gazetesi yazarı Aslı Sertdemir magazin gündemine bomba gibi düşen yeni aşk haberini köşesine taşıdı. Hilal Altınbilek ve David Nahmiyas ilişkisinin ilk görüntülerini de Medyafaresi.com yayınlıyor.

Hilal Altınbilek David Nahmiyas ile Aşk Yaşıyor

İŞTE O YAZI:

Virüslü, bol kötü haberli, asosyal koca bir yılı geride bıraktık. Yeni yıla yeni umutlar ve yeni haberlerle başladık bile… Ve size ilk haberim Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile tanıdığımız Hilal Altınbilek’ten...

Onun yazılan, çizilen ilk aşk haberi sanırım İdo Tatlıses’ti. Ardından Fırat Doğruloğlu ile sarmaş dolaş, öpüş koklaş yakalanmıştı.

Geçen yılda rahmetli Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ile olan beraberliği, magazin masalarına konu olmuştu.

Rol arkadaşı Kerem Alışık’la olan ilişkisini, Kerem yalanlamıştı. Yine rol arkadaşı Uğur Güneş ile iddia edilen aşk haberlerini ise Hilal yalanlamıştı.

Son olarak Hilal’in adını David Nahmiyas’la duyduk. Hilal ve David Haziran ayında bir teknede görüntülenmişlerdi. O gün çıkan aşk dedikodularını da o fotoğrafı da unutmuştuk ki...

Yılbaşı gecesi ortaya çıkan görüntüler, bu aşkın hala kapalı kapılar ardında devam ettiğinin kanıtı oldu.

İŞTE MEDYAFARESİ.COM FARKIYLA HİLAL VE DAVİD AŞKININ O GÖRÜNTÜLERİ

David Hahmiyas’ın geçmiş ilişkilerini Hilal kadar bilmesek de David’in mutfakta iyi olduğunu bu görüntülerle öğrenmiş olduk.

Bu ilişki nereye gider ne kadar daha sürer bilinmez. Ama belli ki yaz aylarında başlayan hikaye hala devam ediyor.

Aslı Sertdemir'in yazısının tamamını okumak için tıklayın