Abone Ol

Herkes Acun’dan para isteyen Şeyma’yı suçlarken en büyük destek Ciciş Esra’dan geldi

Acun Ilıcalı'ya attığı mesajla gündeme gelen Şeyma Subaşı'na sunucu Ece Erken'den tepki geldi. 'Sevgilisiyle çıplaklığa varan boy boy fotoğraflar paylaşıyor' diyen Erken hızını alamadı ve 'dilenciliği bırak ' dedi.

Şeyma’ya en büyük destek Ciciş Esra’dan geldi

Ece Erken'in sert sözlerle tepki gösterdiği Şeyma Subaşı'ya Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy destek verdi.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Esra Ersoy, " Şeyma ya dilenci diyosunuz ya acaba çok değersiz kadınlar mısınız ve öyle olduğunuz için sevgilileriniz yda kocalarınız (bilmiyorum ilişki durumlarınızı) size hiç para harcamadığından dolayı bir kıskançlık durumu mu yaşıyosunuz! " ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Şöyle bir habere rastladımda Ece Erken ve Bircan Balimi neyse nasıl bi dünyada yaşıyosunuz hiçmi size para harcanmadı erkeğinizden para istemiyorsunuz da sunduğunuz programa onun bunun erkeğinin sponsor olup verdiği parayla mı geçiniyosunuz.

Vah vah! Şeyma ya dilenci diyosunuz ya acaba çok değersiz kadınlar mısınız ve öyle olduğunuz için sevgilileriniz yda kocalarınız (bilmiyorum ilişki durumlarınızı) size hiç para harcamadığından dolayı bir kıskançlık durumu mu yaşıyosunuz! 😂

Altı üstü kadının otel paralarını ödüyo sanki üzerine yalılar yapmış gibi lanse ediliyo Şeymacım bence her ülkede bir ev iste otel parası istemekle uğraşma benden sana tavsiye!

Herkes Acun’dan para isteyen Şeyma’yı suçlarken en büyük destek Ciciş Esra’dan geldi - Resim: 1