Abone Ol

Her şey bu kare ile başladı! Sivasspor Başkanı ve 4 işareti...

Fenerbahçe'nin 4-3 kazanarak şampiyon olduğu Sivas maçında Sivasspor Başkanı Mecnur Odyakmaz'ın '4' işareti çok tartışılmıştı.

Her şey bu kare ile başladı! Sivasspor Başkanı ve 4 işareti...

Şimdi iki isim de gözaltında...

İŞTE ZAN ALTINDAKİ 3 MAÇ

Eskişehirspor-Trabzonspor 22 Nisan 2011: 0-0

Bu maçta F.Bahçe'nin Eskişehirspor'a teşvik primi yolladığı iddia ediliyor. Hatta Aziz Yıldırım'ın yakın adamı Ali Kıratlı'nın Eskişehir stadının önünde çekilmiş fotoğrafları var. Ali Kıratlı daha sonra "Benim kayınvalidemin Eskişehir'de arsaları var onun için bu maça gitmiştim. Bülent Uygun da benim arkadaşım" açıklamalarını yapmıştı..Bu karşılaşmada Trabzonspor deplasmanda rakibi ile 0-0 berabere kalarak liderlik koltuğunu F.Bahçe'ye devretmişti. Dün Eskişehirspor teknik direktörü Bülent Uygun ve o zaman ki futbolcu şimdi ki sportif direktör Ümit Karan gözaltına alındı..

Emenike 'sakatım' demişti

Karabükspor-F.Bahçe 08 Mayıs 2011: 0-1
F.Bahçe maçı öncesi Emenike 'sakatım' diyerek karşılaşmada oynamak istemidiğini söyledi. Karabükspor doktoru Kürşat Yılmaz ise "Sakatlığı oynamasını engellemez.. Emenike'nin kendi tercihi oynamamak.." açıklamasında bulunmuştu.. Daha sonra Emenike sezon sonunda 9 milyon Euro karşılığında F.Bahçe'ye transfer oldu.. Dün sabah da gözaltına alındı..

Mecnun 4 işareti yapmıştı

Sivasspor-F.Bahçe 22 Mayıs 2011: 3-4

F.Bahçe bu maçı kazanarak şampiyon oldu. Ama Sivasspor kalecisi Korcan'ın yediği goller uzun süre tartışıldı. Maçtan önce Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz'ın yanında Aziz Yıldırım otururken '4' işareti yapması VATAN objektiflerine takıldı. Dün sabah F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım ile Mecnun Odyakmaz ve Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız gözaltına alındı..