Abone Ol

Hemşire Ayseher'in acı sonu: Balkonundan düşerek öldü!

BURSA’da, hemşire olarak görev yapan 48 yaşındaki Ayseher Mutlu, 4’ncü kattaki evlerinin balkonundan düşerek öldü. Balkonda alkol alan hemşirenin kazayla mı düştüğü, yoksa intihar mı ettiği araştırılıyor.

Hemşire Ayseher'in acı sonu!

Merkez Osmangazi İlçesi’nde Demirtaş Aile Hekimliği’nde hemşire olarak görev yapan Ayseher Mutlu, dün akşam iş çıkışı Merkez Nilüfer İlçesi Çamlıca Mahallesi’ndeki evlerine geldi. Balkonda alkol alan evli 2 çocuk annesi Ayseher Mutlu akşam saatlerinde eve gelen eşi Nuray Mutlu ile kısa bir süre sohbet etti. Eşi odaya giren Ayseher Mutlu, daha sonra balkondan düştü. İddiaya göre olay, balkona gelince kendisini göremeyen eşinin aşağı bakması sonucu ortaya çıktı. Ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayseher Mutlu doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

EŞİ: HİÇBİR SORUNUMUZ YOKTU

Polise ifade veren Nuray Mutlu, "Eşim ile 22 yıllık evliyiz. Aramızda hiç bir sorun yoktu. psikolojik problemleri de bulunmuyordu. Yalnız zaman zaman alkol alıyordu. Dün akşam da eve gediğimde balkonda oturup içiyordu. Kendisi ile biraz konuşup odama geçtim. Döndüğümde yerinde yoktu. Evde de göremedim. Kızım Özge’ye ’anneni gördün mü?’ diye sordum. Birlikte balkondan bakınca onu yerde yatarken gördük. Eşimin intihar etmesi için bir sebep yok" dedi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

milliyet