Abone Ol

'Helin tuvalette uygunsuz vaziyetteydi' Tuvalette seks olayının tanığı konuştu!!!

İlk olarak Medyafaresi'nin gündeme taşıdığı sosyete çorbacısının tuvaletinde yaşanan seks skandalının tanığı o geceyi anlattı

'Helin tuvalette uygunsuz vaziyetteydi' Tuvalette seks olayının tanığı...

'Helin tuvalette uygunsuz vaziyetteydi'

Magazin dünyasını sarsan "tuvalette sevişme" olayı gittikçe büyüyor. Olayın tanığı Berna Arıcı VATAN'a konuştu

OLAYLI GECENİN ŞAHİDİ ŞARKICI ANLATIYOR

Arnavutköy'de bir çorbacıda kadınlar tuvaletinde çizgili gömlekli bir gençle alkollü vaziyette seviştiği söylentileri çıkan Helin Avşar, sorularımı yanıtlamıştı. Avşar, adı geçen çorbacıya gittiğini, alkollü olduğunu, üç kez de tuvalete gittiğini doğrulamış ancak "Tuvalette sevişme iddiaları asılsız. Söylentilerde beni tarif ediyorlar ama ben tuvalette sevişmedim. Kendi evim var ve yalnız bir kızım. Bana iftira atanlar hakkında trilyonluk dava açacağım. Bu söylentileri Sibel Gökçe çıkarttı" demişti.

Bunun üzerine o gece Sibel Gökçe ile birlikte çorbacıda bulunan fotomodel, şarkıcı Berna Arıcı'yı aradım ve yaşananları sordum. İşte olaylı gecenin şahidinin anlattıkları:

"Sibel Gökçe ve dansçı arkadaşım Dora ile birlikte çorbacıya geldik. Orada Helin'i gördük. Kafası bir dünyaydı (Çok sarhoştu demek istiyor). Tuvalete girdi ve yarım saat çıkmadı. Bunun üzerine merak ettik. İlk olarak Dora sonra Sibel Gökçe tuvalete gitti. Onlar uzun süre dönmeyince bu kez de merak edip ben de tuvalete gittim. Helin içinde bulunduğu tuvaletin kapısını kilitlemişti. Uygunsuz bir vaziyetteydi. İçeriden uygunsuz sesler geliyordu. Bunun dışında gördüklerimi anlatamam, kimseyle davalık olmak istemiyorum. İnsanlar bazen çok şey görür ama her gördüğünü anlatamaz. Bu da benim için böyle bir şey. Ben Hülya Avşar'ı karşıma almak istemiyorum. Ben sadece insan olarak onu kötü durumda gördüm."

Peki içeride iddia edildiği gibi bir erkek var mıydı? sorumu ise Arıcı "Bunu da anlatamam" diyerek cevapladı.