Abone Ol

'Helin, görünen değil, gerçek Rasim Ozan'ı ortaya çıkardı!'

Gazete Habertürk, geçtiğimiz hafta en fazla ses getiren haberlerini okur mektubunda anlattı. Helin Avşar - Rasim Ozan Kütahyalı söyleşisinde ise Avşar'a sahip çıktı. İşte o yazı.

'Helin, görünen değil, gerçek Rasim Ozan'ı ortaya çıkardı!'

Gazete Habertürk, okuruna yazdığı mektupta geçtiğimiz hataya damga vuran iki haberini anlatarak yeni hafta başladı.

Bunlardan ilki, Kutlu Esendemir'in özel haberi olan ve birçok yazar, televizyoncu tarafından kullanılan "Deniz Çiçek" haberiydi. Hatta Mehmet Ali Birand, bu haberi isim vermeden kullandığı için Esendemir ve gazetesinden özür dilemişti.

Mektubun devamında ise, Helin Avşar'ın Rasim Ozan Kütahyalı röportajına değinilerek Avşar'ın arkasında durdu Gazete Habertürk. Çünkü o röportajda önemli olan, Rasim Ozan Kütahyalı'nın gerçek kişiliğinin ortaya çıkmasıydı.

İşte Gazete Habertürk'ün okurlarına mektubu....

(...)

Dün yayınlanan HT Pazar'da Helin Avşar çok konuşulacak bir olaya ve habere imza attı.

Son dönemin en çok tartışılan köşe yazarlarından bir, Taraf'ın Atatürk ve TSK eleştirileri ile gündeme gelen ve televizyonlardaki tartışma programlarının değişmez konuklarından olan Rasim Ozan Kütahyalı ile Helin Avşar'ın yaptığı röportaj, haftanın son gününde en çok konuşulan konu oldu.

Bu röportajı ve beraberindeki fotoğrafları yayınlarken çok tartşılaacağını, çok konuşulacağını biliyorduk. Eleştirilere de hazırdık. Ama fotoğrafları ve röportajı yayınlamaktan çekinmedik. Çünü, bir röportajcının en büyük başarısı karşısındaki kişinin kimliğini tüm çığlaklığıyla ortaya çıkarabilmektir.

Helin Avşar, Rasim Ozan Kütahyalı röportajında bunu başardı.

Görünen ve bilinen kimliğinin dışında "gerçek" bir Rasim Ozan Kütahyalı portresini sayfalara yansıttı.

Bunu yaparken sadece sözlerle değil, Serkan Şentürk'ün çektiği inanılmaz fotoğraflarla da gerçeği gözler önüne serdi.

Bu röportaj çok tartışılacak. Tabii Rasim Ozan Kütahyalı da.

TARTIŞILAN RÖPORTAJI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN