Abone Ol

Helikopter Eczacıbaşı'nın çıktı ölen üst düzey isimler kimler?

BEYLİKDÜZÜ'nde düşen helikopter Eczacıbaşı Holding'e ait çıktı. Düşen helikopterde Eczacıbaşı Holding'in üst düzey isimleri vardı. Helikopter kazasında ölen Eczacıbaşı yöneticilerinin isimleri açıklanmak üzere.

Helikopter Eczacıbaşı'nın çıktı ölen üst düzey isimler

BEYLİKDÜZÜ'ndeki helikopter kazası Eczacıbaşı Holding'i yasa boğdu. İstanbul Büyükçekmece'de, saat 11.30 sıralarında, bir helikopter düşen helikopterde Eczacıbaşı Yapı Grubu'nda görevli üst düzey isimleri le yabancı konukları vardı. İlk belirlemelere göre, helikopter kazasından kurtulan yok. Kaza sırasında helikopterde 2 pilot, 1 Türk ve 4 Rus işadamı bulunuyordu. Yolcular ise 2 kadın, 3 erkekten oluşuyordu.

ECZACIBAŞI'NIN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ VAR

Helikopterde yolcu olarak Eczacıbaşı Vitra Rusya Genel Müdürü Salim Özen ile Aleksandır Vanin, Igor Kochergin, Luidmina Churova, Elena Badraga isimli 4 Rus müşterinin bulunduğu belirtildi.

Eczacıbaşı Holding'den gelen ilk açıklamalara göre, kazaya ilişkin resmi açıklama birazdan yapılacak.

PİLOTLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Helikopter pilotlarının Alaaddin Nacar ve Ahmet Bulut olduğu öğrenildi.

ESENYURT'TAN KALKTI BİLECİK'E GİDİYORDU

Düşen helikopterin Eczacıbaşı Holding'e ait Esenyurt'taki fabrikadan Bilecik'e gitmek üzere kalkış yaptığı öğrenildi. Helikopterin kalkışından 6 dakika sonra düştüğü de açıklandı. Kesin olmayan bilgilere göre, helikopter TUYAP Fuar Merkezi yakınındaki televizyon kulesine çarptı. Sis nedeniyle görüş mesafesinin çok düşük olduğu ve kazaya bunun neden olduğu belirtiliyor.