Abone Ol

Heidi Klum Solucan Kostümünün İçinde Mahsur Kalmış

Ünlü model Heidi Klum, bu yıl Cadılar Bayramı'nda giydiği ve dikkatleri üstüne çeken solucan kostümü hakkında konuştu.

Heidi Klum Solucan Kostümünün İçinde Mahsur Kalmış

Ünlü model Heidi Klum, "Her yere yuvarlanmam gerekiyordu. Eşime 'Lütfen beni yerde yüzüstü bırakıp boğulmama neden olma' dedim çünkü bir noktada hiç hava kalmayacağından endişelendim. Bunun içinde mahsur kalıp nefes alamamaktan, beni unutmalarından çok korktum."

Cadılar Bayramı'na çok önem veren ve her kostümüyle kendinden bahsettiren Ünlü model Heidi Klum, bu yıl devasa bir solucan kılığına girmişti.

Ünlü model Heidi Klum'un tüm vücudunu kaplayan kostüm, ünlü modelin sadece ağzı, gözleri ve burun deliklerini dışarıda bırakıyordu.

Ünlü model Heidi Klum, solucan kostümü deneyiminin 'çok tuhaf' olduğunu söyledi.

"Her yere yuvarlanmam gerekiyordu, eşime 'Lütfen beni yerde yüzüstü bırakıp boğulmama neden olma' dedim."

Kostümün içindeyken boğulmaktan korktuğunu anlatan Ünlü model Heidi Klum, "Her yere yuvarlanmam gerekiyordu.

Eşime 'Lütfen beni yerde yüzüstü bırakıp boğulmama neden olma' dedim çünkü bir noktada hiç hava kalmayacağından endişelendim. Bunun içinde mahsur kalıp nefes alamamaktan, beni unutmalarından çok korktum."

Kostümün iletişim kurmayı güçleştirdiğine değinen ünlü model Heidi Klum, "Kimse sizi duyamıyor, siz de onları duyamıyorsunuz. Her şey çok boğuk."

Heidi Klum, kostümün zorluklarını anlatırken, "İçerisi çok dar ve aşırı sıcak. Duşta gibisiniz. Teriniz damlıyor, damlıyor, damlıyor ve hiçbir şey yapamıyorsunuz. Kaşınamıyorsunuz, bir şeyi işaret edemiyorsunuz."

Page Six'e konuşan Heidi Klum, bu zorlayıcı kostüme nasıl karar verdiği hakkında "Beklenmedik şeyler yapmayı seviyorum, bu yüzden fazlasıyla absürt ama aynı zamanda aşina olduğumuz bir tasarım düşünmeye çalıştım."