Abone Ol

HBO MAX Yeni İsmiyle Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor?

Yazar Sina Koloğlu, Warner Media ve Discovery İnc'nin birleşmesi sonrasında bünyede bulunan HBO Max'ın operasyonlarının durdurulduğunu belirterek, "Yeni marka ile yayınlar 2023 yaz ayında ABD'de başlayacağını açıkladı.

HBO MAX Yeni  İsmiyle Türkiye'ye Ne Zaman Geliyor?

Yazar ve müzisyen Sina Koloğlu, Warner Media ve Discovery İnc'nin birleşmesi sonrasında bünyede bulunan HBO Max'ın operasyonlarının durdurulduğunu belirterek, "Yeni marka ile yayınlar 2023 yaz ayında ABD'de başlayacak. Sonbahar'da Güney Amerika ile devam edecek. 2024 başında Avrupa'da yayına geçecek. Türkiye'nin toplantıda sözü edilen '2024 yılı içinde diğer bölgelerde hizmet vermeye başlayacağız' kapsamında yer alması bekleniyor" diye yazdı.

Koloğlu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "HBO MAX; YENİ ADI İLE NE ZAMAN GELİYOR? Warner Media ile Discovery İnc. birleşme kararı alınca bünyede yer alan HBO Max (Warner'ın içinde) operasyonları durduruldu. Bu paketin içinde Türkiye de vardı. Merakla beklenen 'Peki şimdi ne olacak?' sorusu yeni yapılanmanın yöneticileri tarafından basın toplantısında cevaplarını buldu. Bu arada bizim için önemli olan 'Peki bizde ne zaman başlayacak?' sorusununda bir nebze cevabı geldi. Peki yeni durum nedir?


* Yeni bir platform markası belirlenecek.
* Bir paralı bir de reklamlı ücretsiz yayın yapan iki platform olacak
* Yeni marka ile yayınlar 2023 yaz ayında ABD'de başlayacak. Sonbahar'da Güney Amerika ile devam edecek.
* 2024 başında Avrupa'da yayına geçecek.
* Türkiye'nin toplantıda sözü edilen '2024 yılı içinde diğer bölgelerde hizmet vermeye başlayacağız' kapsamında yer alması bekleniyor. Yani yeni dijital platform tahminim, 2024 yılı içinde Türkiye'de yayında olacak.
* Yöneticiler yeni platformun her iki markanın içeriklerinden oluşan bir 'paket' ile abonelerin hizmetine gireceğini söylüyor."