Abone Ol

Haziran ayında değişim rüzgarı sert esecek! Astrolog Ebru Cinek'ten 2017 Türkiye burç yorumu

Medyafaresi.com yazarı ünlü astrolog Ebru Cinek 2017 yılında Türkiye'yi bekleyen gelişmeleri yorumladı. Bakın yıldızlar ne diyor? Hangi tarihlerde kritik olaylar bekleniyor?

Haziran ayında değişim rüzgarı sert esecek!

EBRU CİNEK YAZIYOR / Medyafaresi.com

Haziran ayında değişim rüzgarı sert esecek! Astrolog Ebru Cinek'ten 2017 Türkiye burç yorumu - Resim: 1Sizlerden gelen mesajlarda en çok sorulan soru;  güzel şeyleri ne zaman duyacağız?  Evet her yerde söylediğim gibi Eylül 2017’den sonra artık tüm dünyada büyük değişimlerin başlayacağı ve huzuru, barışı hissetmeye başlayacağımız zamanlar gelecek.

Satürn Akrep enerjisini bırakmakta zorlanırken 2017 yılında üç kere Akrep-Yay arasında Gandanta bölgesinden geçecek ve Mart- Nisan 2017’de bizleri bir hayli zorlayacak. Özellikle 5-6 Nisan 2017 tarihindeki dereceler Merkür retrosu  derken  kargaşaya, şiddetli eylemlere neden olabilir. Satürn’ün Gandanta pozisyonu özellikle fırtına, sel gibi doğal afetleri tetikleyeceği için tüm dünyada bu alanlarda önlem almak gerekiyor.

2017 yılında tabii ki her daim olumsuz durumlar yaşanmayacak. Özellikle bu yıl inişli çıkışlı bir yıl olacak. Mesela Şubat ayındaki tutulma bilinç  seviyemizin yükselmesi için olumlu enerjiler yansıtacak. Satürn’ün 27 Ocak 2017 tarihinde Yay burcuna geçmesiyle artık hepimiz gerçek amaçlarımız için hareket etmeye başlayacağız. Kış uykusundan uyanma zamanı!

6 Şubat’ta Jüpiter’in geri hareketi ve 26 Şubat’taki Güneş tutulması hastalıklar adına şifa enerjisi yayarken ülke haritasında da hukuk, yargı, meclis, hükümet, hükümetin başı, muhalefet, otorite konumundaki kişiler için Haziran ayına kadar birçok değişimin yüzleşmelerin yaşanacağı aynı zamanda yine bu alanlarla ilgili deşifrelerin yapılacağını gösteriyor.

Venüs’ün Ocak 2017 sonu itibariyle en yüksek olduğu Balık burcuna transiti ile yılın ilk yarısında aşk, sevgi, ilişkiler konuları gündemimizde olacak. Mart ayına kadar bu alanlarda Venüs tam gücüyle destekleyecek, benden söylemesi! Venüs’ün geri hareketinden dolayı 5 Mart ve 15 Nisan 2017 tarihleri arasında hepinizin hayatında eski aşklar, eski ilişkiler, eski duygular, hisler… açığa çıkacak. Bu alanlarda ki sorunlarınızı çözümleyebilmeniz için bu iyi bir fırsat olabilir. Aynı zamanda kadınlar, doğum, evlilik ve çocuklar, sanatçılar, spor, eğlence adına da ülkemizde geçmişten gelen bir çok konu da yeni düzenlemeler yapılabilir. Özellikle bu durum hükümet, meclis gibi devletin başında kadın politik liderlerin sesiniz daha çok duyabiliriz. Ayrıca bu tarihler arasında Venüs finans, borsa gibi ekonomik alanlardan da sorumlu olduğu için aşırılıklar, dengesizlikler ve zorlanmalar yaşanabilir.

Nisan ayının ilk haftasında hepinizin hayatında yeni bir dönem başlıyor. Ani değişimlere hazır olun! Ne yaşayacağız diye lütfen sormayın, tabii ki yol haritalarınız yaşayacaklarınızı belirleyecek. Ülkemiz açısında ise bu hareket meclis, yerel idareler, mevzuat, spor, eğlence, sanat, çocuk, kadın, cinsellik, spekülasyon gibi alanlarla ilgili özellikle  yıl sonuna geldiğimizde bir çok değişimin yaşadığını göreceğiz.

26 Mayıs 2017 tarihinde Mars’ın ülke haritasında yükselen üzerine geçmesi ve Satürn’ün 22 Haziran- Ekim 2017 tarihleri arasında  Satürn’ün tekrar Akrep burcuna geri dönmesi 2016’dan çağrışımlarla birlikte  hepimiz için tedirgin edici, öfkeli olacağımız süreçleri gösteriyor. Özellikle 5-6-7 Haziran 2017 ve15- 16-17-18 Haziran 2017 tarihlerinde ülkemiz, topraklarımız ile ilgili en ağır enerjilerin altında olacağımızı ve değişim rüzgarlarının sert  eseceğini gösteriyor. Umarım yanılırım! ☹

11 Temmuz’dan sonra Mars’ın Yengeç burcuna transiti  ekonomi , petrol ile ilgili alanları gatif yönde etkileyebilir ve bir kriz yaşatabilir. Temmuz ayında Güneş ve Mars’ın kavuşumu, Ağustos ayında yaşanacak tutulma ile birlikte başbakan, kabine bakanları, hükümdar, hakimler, yargıçlar ve otoriteyi ilgilendiren tüm kişilerle askeri güçler, muhalefet arasında yaşanabilecek zorlu dönemleri gösteriyor.

Eylül ayında Jüpiter’in Terazi burcuna geçmesi aynı zamanda karmik düğümlerimizin Yengeç- Oğlak aksına geçmesiyle Ekim 2018 tarihine kadar ülkemiz adına dış ilişkilerimiz, savaş, hukuk, bankalar, ulusal varlıklar, din, ibadet yerleri  gibi alanlarda yavaş yavaş huzur hakim olmaya başlayacak. Aynı zamanda hem ülke ekonomisi hem de yabancı ülkelerle finansal ilişkiler adına olumlu gelişmelere yaşanmaya başlayacak.

Kasım ve Aralık aylarına geldiğimizde hepimiz neyin neden yaşandığını anlayacağımız, ekonomik anlamda düzelmelerin yaşanacağı huzura doğru ilerleyeceğim, büyüyeceğimiz yıllara adım atmaya başlayacağız.

Hepimiz aynı şeyi istemiyor muyuz?  Barış, huzur, mutluluk…

Ama kin, nefret, öfke, korku, kaygı… gibi olumsuz duygulardan beslenmeye devam edildikçe emin olun ki  o istediğimiz refaha kavuşamayız.  Ve bu duygular maalesef  bumerang gibi geri dönebilecek kadar tehlikeli.  Bu yüzden lütfen ülke olarak  yaşadıklarımızı ‘’Evren’’ den daha büyük bir hale getirmeyin ki daha da büyüyüp sizleri içine almasın.  Şimdi bana bu yorumların karşısında nasıl tedirgin olmayalım diyebilirsiniz? Büyürken hiç mi canınız yanmadı? Yaşamlarınızda dibe hiç mi vurmadınız? Daha yükseğe sıçramak için ayaklarımızın yere vurması gerekiyor.

Hepimizin istediği barış, sevgi, huzur, mutluluk istiyoruz değil mi? Ama kin, nefret, öfke dolu bir insanın hiç mutlu olduğunu gördünüz mü? Bu duyguları ortadan kaldıracak tek güç affetmek, merhamet etmek ve hoşgörülü olmak.

Namaste

Vedik Astrolog

Ebru Cinek

EBRU CİNEK'İN YAZILARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN