Abone Ol

Hazar Ergüçlü’nün ders aldığı iddia edilmişti: Ankaralı Ezo ilk kez konuştu

İnci Taneleri dizisinde pavyon dansı sahnesiyle haftalardır konuşulan Hazar Ergüçlü'nün, Ankaralı Ezo'dan ders aldığı iddia edilmişti. Ankaralı Ezo konu hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Hazar Ergüçlü’nün ders aldığı iddia edilmişti: Ankaralı Ezo ilk kez konuştu

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisinin son fragmanına Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı damga vurmuştu. 

‘Dilber’ karakterine hayat veren Ergüçlü’nün bu dans için Ankaralı Ezo'dan dans aldığı iddia edilmişti. 

Ankaralı Ezo söz konusu iddialar hakkında şu ifadeleri kullandı:


''Arkadaşlar İnci Taneleri'nde Sincanlı Erkal Soner'le birlikte abimdir kendisi benim. 4 ya da 5 sene öncesi bir video çektik. Bu videonun buralara geleceğini ikimiz de tahmin edemiyorduk. Ona da başarılar diliyorum abime. Ayağına taş değmesin. Lakin ben ne kimseye ders verdim, ne de başka bir şey yaptım. Çünkü o kadar bir ilmim yok henüz. Kamera önü eğitimim yok, dans dersi kendi aldığım dans derslerim var. Kimseye, yani Hazar Ergüçlü'ye dans dersi vermedim. Benden esinlenildiği doğru mudur? Evet bu konuda bir doğruluk payı var.”

Sincanlı Erkal olarak dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Erkal Sonel ise, “Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı” demişti.

Pavyon sahnesinin çekimlerinin 10 saat sürdüğünü de söyleyen Şarkıcı Soner, “Aslında her şey bir anda sahnede gelişti. Çekimler yaklaşık 10 saat sürdü ve 10 saat boyunca canlı canlı çaldık” dedi.