Abone Ol

Hazal Kaya'yı taciz eden sapık hayrana 5 yıl hapis

Hazal Kaya’yı rahatsız eden İranlı hayranı Eissa Yazdan Karami hakkında kamu davası açıldı. Savcılığın hazırladığı iddianamede saplantılı hayran için 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Hazal Kaya'yı taciz eden sapık hayrana 5 yıl hapis

Güzel oyuncuyu sosyal medya üzerinden taciz eden hediyeler yollayan hayranı hakkında 5 yıl hapis istendi...

Hazal Kaya’nın, kendisini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu 28 yaşındaki İran asıllı hayranı E.Y.K.’nın “tehdit” ve “cinsel taciz” suçlarından 5 yıla kadar hapsi istendi. Kaya’ya, sosyal medya üzerinden mesajlar atan, işyerine üzerinde “Aşkım, eşim, karım” yazılı hediyeler gönderen ve adresini öğrenip evine giden E.Y.K., ifadesinde ünlü oyuncuya hayran olduğunu, onunla evlenmek istediğini söyledi.

Hazal Kaya'yı taciz eden sapık hayrana 5 yıl hapis - Resim: 1Hazal Kaya ve Ali Atay'ın samimi halleri

HAZAL Kaya, kendisini sosyal medya hesabı üzerinden rahatsız eden ve işyeri adresine hediyeler gönderen İranlı hayranı Eissa Yazdan Karami’den şikayetçi oldu. Kaya’nın suç duyurusu üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Karami’nin, Hazal Kaya’ya ait Twitter hesabına rahatsız edici mesajlar attığı, Haziran 2015’de de Kaya’nın işyerine üzerinde “Aşkım, eşim, karım” diye notlar bulunan hediyeler gönderdiği belirtildi.

YA HAZALIM YA ÖLÜM

Karami’nin kendi adına açtığı Facebook hesabında ünlü oyuncunun fotoğraflarının bulunduğu, “Ya Hazalım, ya ölüm” diye gönderiler yazdığı ve silah siparişi verdiğini ifade ettiği paylaşımlarının bulunduğu da öne sürüldü. İddianamede, “Bu durumda mevcut delillerden şüphelinin atılı tehdit, kişilerin huzur ve sükununu bozma ve cinsel taciz suçlarını işlediği hususunda hakkında kamu davası açmaya yeterli şüphe oluştuğu kanaatine varılmıştır” denildi. Savcılık, hayran için 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istedi.