Abone Ol

Hazal Kaya ile Gizem Karaca savaşının perde arkası ne?

Aramızda Kalsın'da konuşan Gizem Karaca kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Hazal Kaya ile Gizem Karaca savaşının perde arkası ne?

Geçen ocak ayında İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Karaca, yaşadıklarının işini etkilemediğini söyledi.

Çağatay ve Gizem'in uyuşturucu şifresi balık!-

Zorluklara karşı koymayı öğrendim
Operasyonun basına yansıdığı için büyük bir olay gibi göründüğünü belirten Karaca, "Bu yaşadıklarım benim işimi etkilemedi. Çok şanslıyım ki iyi bir şirkette çalışıyorum. Basına yansıdığı için büyük bir olay gibi görünüyor. Bizim dezavantajımız çok göz önünde olmamız. O kadar çok yazılıp çiziliyor ki insanların bakış açısı değişiyor. İnanıyorlar bir çok şeye insanlar. Ailem hep yanımda oldu bu süreçte. Küçük yaştan beri zorluklara karşı koymayı öğrendim. Emir'in yolu bittikten sonra planımdı zaten New York'a gidip oyunculuk eğitimi almak. Sıkıntılı günleri geride bıraktım" dedi.

İŞTE ÇAĞATAY ULUSOY VE GİZEM KARACA'NIN İLK SÖZLERİ.. VİDEO

Erken anne olmak istiyorum
Evlilik şu an için bana uzak. Daha 21 yaşındayım. İleride olabilir tabi ki hem erken anne olmak gibi bir isteğim de var. Şu an en az bir 5-6 senem daha var. Annem 69'lu babam 68'li. Aramızdaki yaş farkı çok değil ve bağ çok güzel. O nedenle erken anne olmak isterdim.

Hazal Kaya ile tanışmıyorum bile
Pelin Çini'nin "Gizem Karaca ile Hazal Kaya arasında bir savaş var gibi. Neden böyle davranıyor sevenleriniz?" sorusu üzerine Karaca; "Ben Feriha yerine girmedim yeni bir karakter olarak girdim diziye. Ben Hazal'la hiç tanışmadım. Aynı yapım şirketindeyiz ama tanışmadık. Benim O'na karşı bir şeyim yok O'nun da bana karşı bir şeyi yok".

Canlı yayında Gizem Karaca'nın Anne ve Babasından telefon sürprizi

Gizem biraz dağınıktır
Annesi Münevver Karaca canlı yayına telefonla bağlandı. "Gerçekten çok sıcak ve samimi bir program oluyor. Evde Gizem Karaca kapıdan içeri girdiği anda Gizem'dir, evimizin kızı. Çok sadedir. Yaşamı nasılsa aynen öyle devam eder, resim yapar, televizyon izler, bana da yardım eder mutfağı çok sever küçüklüğünden beri. Biraz dağınıktır ama. Tam baba kızıdır. Birbirlerine de çok düşkünler" dedi.

Gizem ne yaptığını iyi biliyor
Cüneyt Karaca da telefonda konuştu. Gizem'i yarışmalara, dizilere sokmak zor oldu mu? sorusuna şu yanıtı verdi: "Çok zor oldu benim için. Yarışmada ikinci olmasından sonra süreç devam etti zaten, önüne de geçemiyorsunuz. Tekliflerin ardı arkası kesilmiyor. Öncelerden Gizem'i ekranlarda kızım olarak izliyordum ama şimdi bambaşka bir oyuncu gibi izliyorum, çok geliştirdi kendini. Hiçbir zaman keşke o yarışmaya girmeseydi gibi bir şey geçirmedim içimden. Gizem ne yaptığını bilen bir çocuk, her zaman arkasındayız".

Aşktan çok sevgiye inanıyorum
Aşka inanıyorum ama daha çok arkadaşlığa ve sevgiye inanıyorum. Bir süre sonra insan doyuyor çünkü. İyi anlaşmıyorsan bir süre sonra bitiveriyor o ilişki zaten. İlişkilerimde kıskancımdır. Eğer şüpheleniyorsam soruştururum, karıştırırım. Bir kadın olarak da kıskanılmak ister insan zaten. Kıskanılmayı dozunu aşmamak kaydıyla isterim ben de.

Örnek aldığım kimse yok
Örnek almaktansa çalıştığım insanların oyunculuklarını izliyorum. Örnek aldığım bir isim yok. Çünkü ben onun gibi olmak istemiyorum. Ama üç beş kişiden bir mimik kaparsın kendi yorumunu katıp oynarsın. Cansu Dere'nin duruşunu beğeniyorum.

Duşta şarkı söyleyen tiplerdenim
Şarkı söylemeyi severim. Yalnız anlarımda, karavanda tek kaldığımda, duşta şarkı söyleyen tiplerdenim kısaca. İşimden dolayı şan dersi almak istiyorum. Bir daha ki sefere size şarkı söyleyebilirim belki.

GİZEM KARACA ALKOLÜ ABARTTI -FOTO GALERİ-

GİZEM KARACA İLK BÖLÜMDE ÖPÜŞTÜ -VİDEO-

Gizem Karaca fotoğrafları için tıklayın!.. FOTO GALERİ

GİZEM KARACA'NIN İLGİNÇ UYUŞTURUCU AÇIKLAMASI -VİDEO