Abone Ol

Hayvanat bahçesinde aslan dehşeti!

Geçtiğimiz hafta ABD’de bir hayvanat bahçesinde yaşanan goril dehşetinden sonra bu kez Japonya’daki bir hayvanat bahçesinde ilginç bir olay yaşandı. Aslanların yaşam alanının önünde duran 2 yaşındaki bir çocuk arada cam duvar...

Hayvanat bahçesinde aslan dehşeti!

Geçtiğimiz hafta ABD’de bir hayvanat bahçesinde yaşanan goril dehşetinden sonra bu kez Japonya’daki bir hayvanat bahçesinde ilginç bir olay yaşandı. Aslanların yaşam alanının önünde duran 2 yaşındaki bir çocuk arada cam duvar olmasaydı şu anda yaşıyor olamayacaktı.

Kan donduran görüntü bu kez Japonya Chiba’dan geldi. İki yaşındaki bir erkek çocuk aslanların olduğu alanda onları izlerken aslanlardan biri de küçük çocuğun hareketlerini takip ediyordu.

Çocuğun gözünün içine bakan aslan çocuk arkasının döndüğü bir anda hızla ona doğru koştu. Neyse ki korkulan olmadı aradaki cam duvardan habersiz 181 kilogram ağırlığındaki aslan duvara çarpınca neye uğradığını şaşırdı.

Hayvanat bahçesi yetkilileri aslanın çocukla oyun oynadığını savunurken, uzmanlar aslanın oyun oynamadığını etçil bir yaratık olan aslanın küçük çocuğu bir yemek olarak gördüğünü ve arkasını dönmesiyle ona saldırdığını açıkladı.

milliyet