Abone Ol

Hayret!!! CNN Türk'ün eski müdürü Efe Önbilgin'in bar kavgası Hürriyet'e magazin haberi oldu!!!

STFA'nın veliahtı Sezai Taşkent'in, eski eşi Mine Kalpakçıoğlu ile bir araya geldiği Tuus restoranda, Kalpakçıoğlu'nun eski sevgilisi Efe Önbilgin ile kavga ettiği ileri sürüldü. İşin ilginci Doğan grubunda havalı isimlerden olan Önbilgin'in magazin sayfa

Hayret!!! CNN Türk'ün eski müdürü Efe Önbilgin'in bar kavgası Hürriyet'e...

Eski eşler ile yeni sevgililer

İddiaya göre STFA'nın veliahtlarından Sezai Taşkent ile iki yıl önce boşandığı eski eşi Mine Kalpakçıoğlu, önceki akşam yeni sevgililerini de yanlarına alarak Nişantaşı'ndaki Tuus adlı restoranda buluştu. Aynı mekanda yemek yiyenler arasında Kalpakçıoğlu'nun ayrıldığı sevgilisi Efe Önbilgin'in de bulunması ise gerginlik yarattı.

Diğer müşteriler sakinleştirdi

Mekanda bulunanların iddialarına göre kavga şöyle gelişti: Taşkent ile Kalpakçıoğlu'nu yeni sevgilileriyle birlikte aynı masada gören Önbilgin, gruba laf attı. Bunun üzerine Taşkent ile Önbilgin arasında tartışma çıktı. Diğer müşterilerin araya girmesiyle sakinleşen Sezai Taşkent, daha sonra masasına dönerek yemeğe kaldığı yerden devam etti.

Grup başka mekanda eğlendi

Sezai Taşkent ve sevgilisi                                    Mine Kalpakçıoğlu

Gergin geçen yemeğin ardından Taşkent, sevgilisiyle birlikte Blackk'e gitti. Az sonra onlara Mine Kalpakçıoğlu ve İspanyol olduğu öğrenilen erkek arkadaşı da katıldı. Grup eğlencenin ardından mekandan ayrılırken, hep birlikte objektiflere yansıdı.

Efe Önbilgin'in Nişantaşı'ndaki restoranda çıkışında gergin olduğu gözlendi