Abone Ol

Haydar Dümen'in Kızı Gaye Dümen'den Mezar Taşı Tepkisi

Haydar Dümen'in mezar taşına kızı Gaye Dümen'den tepki geldi. Gül Dümen'i eleştirerek "Sanki kendisi de ölmüş gibi adını yazdırdığı bir mezar taşı yaptırmış. Bu nasıl bir saçmalıktır" dedi.

Haydar Dümen'in Kızı Gaye Dümen'den Mezar Taşı Tepkisi

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanarak 92 yaşında vefat eden Haydar Dümen için yaptırılan mezar taşına kızı Gaye Dümen'den tepki geldi.

Sabah gazetesine konuşan Gaye Dümen, "Babamızın cenazesine gitmemizi engelleyen Gül Dümen'in kendisi de cenazeye gitmemiş! Babamı mezarlıkta ziyarete gittim" dedi ve şöyle devam etti:

"Babama 'Gül-Haydar Dümen' diye mezar taşı yaptırmış... Babamın doğum ve ölüm tarihlerinin olmadığı, bıyık resmi olan ve sanki kendisi de ölmüş gibi adını yazdırdığı bir mezar taşı yaptırmış. Bu nasıl bir saçmalıktır?"

GÜL DÜMEN BABAMLA EVLENDİKTEN SONRA GÖRÜŞMEMİZE MÜSAADE ETMEDİ'

Gül Dümen'in babasıyla konuşmasına izin vermediğini de iddia eden Gaye Dümen şunları söyledi:

“Çok uğraştım babamla görüşmek için ama Gül Dümen babamla evlendikten sonra buna asla müsaade etmedi. İki yıldır ne olur göreyim diye yalvardım, olmadı. Ofise gittim, eve gittim, beni kovdurdu. Babamın yanında her zaman 3 kişi olurdu ve bunlar Gül Dümen'in adamlarıydı. Gül Dümen onları tembihlemişti ve babamla asla yalnız kalamıyorduk. Gül Dümen yoksa da haberdar olup beni oradan göndertiyordu. Babamın vefatını da defnedildikten sonra öğrendik, cenazeye gidemeyelim diye..."

'DEFNEDİLDİĞİNDEN HABERİMİZ OLMADI'

Gül Dümen'in telefonlarını engellediği için iletişim kuramadığını iddia eden Gaye Dümen, babasının ölümünü öğrendiği gün, "Senin yatacak yerin yok. Allah senin de hakkını verecek, terbiyesiz... Babam haberim olmadan hastaneye yattı, öldü, defnedildi" diye mesaj attığını söyledi.

Gaye Dümen ayrıca Gül Duman'ın babasının mirasından çocuklarının ve torunlarının pay alamaması için uğraştığını iddia etti.

HAYDAR DÜMEN KİMDİR?

Dümen, Uşak'ın İkisaray köyünde doğmuştur. Afyon Lisesi'nden 1948 senesinde mezun olan Dümen, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Şubat 1955 yılında mezun olmuş, 1958'de nöropsikiyatri uzmanı olmuştur. 25 senekamuda çalıştıktan sonra emekli olmuştur ve sonrasında yazı çalışmalarına ağırlık vermiştir.

Haydar Dümen, toplamda 23 kitap yazmıştır.

HAYDAR DÜMEN NEDEN VEFAT ETTİ?

Koronavirüsüne yakalanmış ve 31 Ocak 2022 tarihinden beri tedavi gören Haydar Dümen, 10 Şubat 2022 tarihinde hayatını kaybetmiştir.

HAYDAR DÜMEN'İN MİRASI NE KADAR?

Dümen'in vefatının ardından geride bıraktığı miras tüm Türkiye'de gündem haline geldi. İlişki doktorluğu ile tanınan Dümen'in aynı zamanda bir Gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Buna göre Haydar Dümen, Beyoğlu Sıraselviler'de bulunan mülklerini satış için emlakçıya devretti. Sonrasında önce emlakçı, sonra Dümen hayatını kaybetti. Haydar Dümen'in eşi Gül Dümen eşinin mirasını geri alabilmek amacıyla harekete geçti. Mülklerin toplam fiyatının ise 100 milyon TL olduğu bildirildi.