Abone Ol

Haydar Dümen: Kadının Ateşi Sönebiliyor

Haydar Dümen Posta Gazetesi"ndeki köşesinde cinsellikle ilgili soruları yanıtladı

Haydar Dümen: Kadının Ateşi Sönebiliyor

Haydar Dümen köşesinde kendisine gelen soruları yanıtlarken  Kadınlar cinselliğe alışamıyor, yeterince zevk almıyor, eşine soğuk davranıyor. Böyle durumlarda umudu kesip üzülmek yerine harekete geçilmeli. Erkek romantik ortamlar yaratarak kadınını ilişkiye hazırlamalı, ondaki ateşi yakmalı. Ruhu fethedilmiş bir kadın erkeğini mutlu eder dedi

İşte gelen bazı sorular ve cevapları :

Evlenirsem sıkılır mıyım?
24 yaşında kızım. Sevgilimle ne zaman buluşsak öpüşmek istiyorum. Bu onun pek hoşuna gitmiyor. Bana “Beni sevmiyorsun, kendi isteklerini karşılıyorsun” diyor. Bu alışkanlığımdan nasıl kurtulabilirim? Onun evlenme teklifini kabul etmeli miyim? İleride ondan sıkılır mıyım?

Cevap

Sevgili okurum, evliliği düşünmek için erken. İleride bıkacağını seziyorum. Hem evlilik kaçan bir kuş değil ki? Onu kafese hapsedesiniz. Bana göre sen bildiğin yoldan şaşma. Şimdilik evliliğin e’sini de düşünme. Kimlikler ve ilişkiler biraz yerine otursun. Düş kırıklığına uğrama.

Ya sürmezse?
19 yaşındayım. Üç yıldır nişanlımla ilişkiye giriyoruz. Ama ben son 1 aydır zevk almıyorum. Git gide ondan uzaklaşıyorum. Bir ay sonra düğünüm var. Evliliğin sürmemesinden korkuyorum. Yardım edin.

Cevap

Sevgili okurum, düğün olacak, kaçınılmaz. Evlilik en az 1 yıl sürecek. Ondan sonra oturup düşüneceksin. Ortaya çıkacak tabloyu sen de, ben de bilmiyoruz. Bu saatten sonra geri dönülmez. Zamanı gelince çare bulunur umudundayım.

Karım hoşlanmıyor
Beş yıldır evliyim. Karımın cinsel sorunları var. Cinsel ilişkiye soğuk bakıyor, “Olmasa da olur” diyor. Ama ben olmazsa olmaz diyenlerdenim. Ben istersem oluyor, istemezsem olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

Cevap

Değerli okurum, zor bir konu. Kadınlarda soğukluk kolay giderilmiyor. Senin onunla konuşman sevecen ve romantik bir ortam yaratman gerekiyor. Bazı teknik ve fantezileri de kullanmak zorundasın. İlaçla pek değil ama ruhsal ve psikolojik olarak bir uzmandan yardım alabilirsin.

Çok terledim
20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. İlişkiden sonra bende ağrılar, kızda yanmalar başladı. Bir de ilişki sırasında çok terledim. Ne yapmalıyım?

Cevap

Okurum, çok heyecanlısın. Ter bundan. Alışacaksın. İlişki daha başlarda. Kızdaki yanma bir süre sonra geçebilir. Sendeki ağrı sorun değil diye düşünüyorum.

Eşim beni istemiyor
Piyasada satılan penis büyütücü ürünler kalıcı çözüm sunar mı yoksa çözüm ameliyat mı? Örneğin 15 santim uzunlukta en fazla kaç olur? Eşim artık benimle olmak istemiyor. Ne olur bana yol gösterin.

Cevap

Değerli okurum, senin ağzından 15 sözcüğü çıktı. Bu anatomik kitaplarının dünya çapındaki normal ölçüsüdür. Ameliyatla taş çatlasa 2 santim büyür. Kalınlaşma olmaz. O büyütücü ürünler senin cebini boşaltır, karşıdakine süper lüks araba aldırır. Kadınların cinsel zevklenmeleri penisle, boyu ile ilgili değil.