Abone Ol

Haydar Baş'ın kanalı Meltem TV'den Popstar Alaturka'ya rakip!!! İlahi Star!!!

Prof.Dr.Haydar Baş'ın kanalı olarak bilinen MeltemTV, yeni yayın döneminde 'İlahi Starı'nı belirleyecek..

Haydar Baş'ın kanalı Meltem TV'den Popstar Alaturka'ya rakip!!! İlahi...

Prof.Dr.Haydar Baş'ın kanalı olarak bilinen MeltemTV, yeni yayın döneminde 'İlahi Starı'nı belirleyecek..

Meltem TV, yeni yayın dönemine sürpriz programlarla girmenin hazırlıklarını yapıyor.

Meltem TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Uğurlu yeni yayın dönemiyle ilgili yaptığı açıklama da, "Meltem TV'nin yayına koyacağı programlardan biri olan "İlahilerin Yıldızı" yarışmasıyla yine ailelerin başköşesinde olmaya devam edecek" dedi

JÜRİ DE KİMLER VAR?

Daha önce duyuruları yapılan "İlahilerin Yıldızı" yarışmasının ön elemeleri yapılmaya başlandı. Türk Tasavvuf ve Sanat Mûsikisinin duayenlerinden Amir Ateş, İsmail Coşar, Yahya Soyyiğit ve Galip Sokullu'nun yanı sıra Ali Gedik'in de ön eleme ve yarışma jürisinde bulunduğu programın çekimlerine başlandı.

ÇOK SAYIDA BAŞVURU VAR

Yurtiçi ve yurt dışından binlerce yarışmacının ön elemelere akın etmesi sebebiyle ön eleme ve çekim stüdyolarında izdihama sebep oldu.

SMS SAVAŞI GALİP GELECEK

İzleyiciler de, SMS yoluyla yarışmanın ön elemeleri, yarışma süreci ve finallerde söz sahibi olacak. Jürinin onayının yanı sıra izleyicilerden en çok SMS alan 5 yarışmacı, finallere kadar yarışmaya hak kazanacak.

ATEŞ, "BÜYÜK BİR ÇIĞIR"
Jüri üyelerinden Amir Ateş "Meltem TV yetkililerini böyle muhteşem bir sanat ve yarışma programına öncülük ettikleri için tebrik ediyorum. Bu program sadece bir yarışma programı olmayacak, aynı zamanda dinî musikimizin yaygınlaşması ve eski kaliteli kıvamına yeniden kavuşması, yeşil pop ve arabeskvari bozuşmaya karşı korunması adına büyük bir hizmet olacaktır. Katılımcıların yoğun iştirakinin yanı sıra, ses güzellikleri ve musikimize yatkınlıkları da bizleri memnun etmektedir. İlahilerin Yıldızı programı çok büyük bir çığır olacaktır" dedi.

DEÄžİŞMEDEN YENİLENİYORUZ
Yarışmaya olan yoğun katılım sebebiyle çok mutlu olduklarını belirten Meltem TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Uğurlu "Değişmeden yenileniyoruz. Önümüzdeki günlerde sürpriz programlarımızla yine evlerin başköşesinde olmaya devam edeceğiz. İlahilerin Yıldızı yarışması yeni programlarımızdan sadece bir tanesi… Hem program, hem yayın, hem görüntü, hem de erişim kalitemizi daha üst noktalara taşıyacağız"şeklinde konuştu.
'İlahilerin Yıldızı' yarışmasının ön elemelerine, önümüzdeki günlerde de gruplar halinde devam edilecek.

MarmaraHaber [Nokta] Net