Abone Ol

Haydar Baş'ın eşi taburcu edildi, damadı vefat etti

Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş’ın damadı Prof. Dr. Mustafa Er yaşamını yitirdi. Haydar Baş'ın tedavi gören eşi ise taburcu edildi.

Haydar Baş'ın eşi taburcu edildi, damadı vefat etti

Geçen hafta koronavirüse yakalanan ve hayatını kaybeden Haydar Baş’ın damadı Mustafa Er mide kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Er’in yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Mustafa Er, Haydar Baş’ın ölümünden sonra şu mesajı paylaşmıştı: "Çok değerli büyüğüm, canından aziz bildiğim, muhterem Prof. Dr. Haydar Baş hocamı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O ömrünü adadığı mevlasına ve sevdiklerine kavuştu. Bizi öksüz bıraktı, hasreti yüreğimizi dağladı. Kavuşacağımız güne kadar emanetin emanetimizdir. Yaktığın hak meşalesini ve ehlibeyt sevgisini sana kavuşuncaya kadar yolumuzu aydınlatacak. Güle güle git babam. Hasretle seni bekleyeceğim.”

HAYDAR BAŞ'IN EŞİ TABURCU OLDU

Öte yandan 14 Nisan'da hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın koronavirüsten dolayı özel bir hastanede tedavi gören eşi, son birkaç gündür yapılan testlerinin negatif çıkması üzerine taburcu edildi. Ayşe Baş tedavi gördüğü özel hastaneden iyileşerek taburcu oldu. Sosyal mesafeye azami dikkat edilerek gerçekleştirilen Ayşe Baş'ın taburcu edilmesi sonrasında BTP Genel Başkan Yardımcısı Bilal Karamus, gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.