Abone Ol

"Hayatım karardı!!!" Eşini kaybeden Deniz Barış ilk kez konuştu!

Eşi Frauke'nin ölümünü 6 yaşındaki oğlu Tolga'ya söyleyemediğini gözyaşları içinde anlatan Deniz Barış, o bunu hiç haketmedi dedi .

"Hayatım karardı!!!" Eşini kaybeden Deniz Barış ilk kez konuştu!

'Boşlukta hissediyorum'

Hollanda kampının bitiminde teknik direktör Zico'dan izin alarak Almanya'da hasret giderdiği eşinin, Türkiye'ye dönüşünden bir gün sonra, evin merdivenlerinden düşerek öldüğünü öğrenen Deniz Barış, yaşadığı şoktan çıkamadı. İdari menacer Volkan Ballı'nın bu zor gününde destek vermek için yanına gittiği milli futbolcu, hayatının karardığını belirterek, "Kendimi boşlukta hissediyorum. Eşim, bunu hakedecek son insandı benim gözümde. Hiç haketmedi'' diye isyan etti.
        
Çocuklarını getirecek

Eşinin ölümünü özellikle 6 yaşındaki Tolga'ya bir türlü söyleyemeyen Deniz, bunu ona nasıl anlatacağını düşünüp duruyor. Çocuklarını Türkiye'ye getirecek olan tecrübeli futbolcu, fizyoterapist Michael'in evine yakın bir ev tutmayı planlıyor. Böylece çocuklarının, Michael'in çocuklarıyla birlikte vakit geçirebileceğini düşünen Deniz, oğlunu bir Alman okuluna verecek. Bu arada oturduğu semtte çok sevilen Frauke'nin evinin her gün ziyaretçilerle dolup taştığı kaydedildi