Abone Ol

Hayat Şarkısı'nda Hülya köşeye sıkışıyor

Yeni Kanal D dizisi Hayat Şarkısı yeni fragman videosuyla yine çok konuşulacak gelişmelerin sinyalini verdi. Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde Hülya, köşeye sıkışıyor. Hayat Şarkısı 5. bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde!

Hayat Şarkısı'nda Hülya köşeye sıkışıyor

Ekran macerasına iddialı bir başlangıç yapan Hayat Şarkısı yeni fragmanı, son bölümün ardından hemen yayınlandı. Henüz ilk bölümden izleyicilerden büyük beğeni kazanan Hayat Şarkısı 5. bölüm fragmanıyla önümüzdeki hafta yaşanacakların ilk sinyalini verdi. Geçtiğimiz haftanın finalinde ortaya çıkan Filiz ortalığı karıştıracak. İstanbul'a döndüğün her şeyin yoluna gireceğini düşünen Hülya bu kötü sürprizle köşeye sıkışacak. Melek ve Bayram Cevher görüşmesinde ise sürpriz gelişmeler yaşanacak. Başrollerini Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı 'Hayat Şarkısı' heyecan dolu yeni bölümüyle 8 Mart Salı akşamı Kanal D'de!

HAYAT ŞARKISI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Arzuları ve sahip oldukları arasında savrulanm insanların öyküsünü çarpıcı bir şekilde ortaya koyan Hayat Şarkısı'nın önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde Cevher Ailesi'nin karşısına çıkan Filiz ortalığın karışmasına neden olur. İstanbul'a dönmeleriyle her şeyin yoluna gireceğini düşünen Hülya, karşısında Filiz'i görünce büyük bir şok yaşar. Babasının Melek'in yanında olduğundan habersiz olan Hüseyin ise Kerim'in başına gelenlerin peşine düşmeye karar verir. Kerim'in başına gelenlerden sorumlu olan Hülya, gerçeklerin ortaya çıkıacağı düşüncesiyle panik olur. Filiz gerçekleri anlatacak mı? Melek ve Bayram Cevher görüşmesinde neler yaşanacak? Melek-Hüseyin yakınlaşması ortaya çıkacak mı? Merak edilen tüm bu soru işaretlerine yanıt Hayat Şarkısı 5. bölümünde!