Abone Ol

Hayat Şarkısı 2. Bölüm Fragmanı - 16 Şubat 2016 Salı Kanal D - Yeni Bölüm Konusu Detaylar

Kanal D ekranlarında dün akşam yayınlanmaya başlayan Hayat Şarkısı dizi 2. bölüm fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Hayat şarkısı 2. bölüm 2. fragman izle

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştıkları dizi “Hayat Şarkısı” nın yeni bölümü nefes kesecek! Hayat Şarkısı 2. bölüm fragman HD izle.

Bayram ve Salih, Mudanya yakınlarındaki Güzelköy’de doğup büyümüş olan iki kan kardeşidir. Birbirlerinin tek arkadaşı olan Salih ve Bayram aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar.

Hayat Şarkısı 2. Bölüm Fragmanı - 16 Şubat 2016 Salı Kanal D - Yeni Bölüm Konusu Detaylar - Resim: 1Hayat Şarkısı 2. bölüm 1. fragmanı

Çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler. Aradan yıllar geçer ve iki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşip yaşadığı İstanbul’da işlerini büyütür ve büyük bir servete sahip olur. Fakat Bayram Salih'e verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alır ve Güzelköy'e gelir.

Hayat Şarkısı 2. Bölüm Fragmanı - 16 Şubat 2016 Salı Kanal D - Yeni Bölüm Konusu Detaylar - Resim: 2Şeref Meselesi'nin Kübra'sı Burcu Biricik nefes kesti

Güzelköy’de iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de Bayram'e verdiği söze sadık kalmıştır ve böylece çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Onlar birbirlerine verdikleri sözü tutmak isteseler de her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Buna rağmen gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp ve buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmeye başlamıştır.