Abone Ol

Hatice'den magazin programlarına tepki: Samimiyetsizler, midem bulanıyor

Defiledeki seksi transparan kıyafeti ve popo şovuyla günlerdir konuşulan şarkıcı Hatice, magazin programlarında kendisini eleştiren bazı isimlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Hatice'den magazin programlarına tepki: Samimiyetsizler, midem bulanıyor

Hatice, popo şovunu yaptığı için kendisini ucuz hareket yapmakla suçlayanlar olduğunu, ancak defiledeyi izleyen herkesin bu şov nedeniyle kendisini alkışladığını söyledi.

Hatice zaman zaman sayfasından sosyal sorumluluk projelerini de paylaştığını, yardım konserleri yaptığını ancak kimsenin bu haberlerle ilgilenmediğini de belirtti. "Haklısınız, tangayla poz versem ilgilenirdiniz" diyen Hatice bakın başka neler yazdı?

İŞTE HATİCE'NİN PAYLAŞIMI

haticeofficial

Samimi gibi görünen samimiyetsiz insanlardan artık midem bulanıyor!

Her çağırdıkların da koşa koşa gittiğim keyifli programlar reytingler yağdırdığım programlar ve şahıslar bu gün beni kara listeye almışlar, eleştirinin dibine vurmuşlar, sebep ailevi sorunlarımın olduğu ve ailemin yanında olmam gerektiği gerçeği anlayışınız mı kurudu vicdanınınız mi köreldi?

Defalarca anlattığım halde bildiğiniz halde hala benim üstüme oynuyorsunuz evet show yaptım çokta hoşuma gitti bu hareketi provalarda yapacağımı zaten söyledim oradaki herkes biliyordu yaptım ve kendi sayfamda paylaştım, hiçbir yere servis etmedim.. ha ettiklerim olmadı mı tabii ki oldu,, yardım konseri çocuklarımıza yönelik sosyal sorumluluk proje ve en son dünya kadınlar günü için hazırladığım anlamlı video... hanginiz, kaçınız ilgilendiniz servis ettiğim halde?

Ama haklısınız o pozu tangayla verseydim Türkiyenin gündemine oturmuştum ,

Şimdi herkes bi sussun ben aslında bu paylaşımlarımla sizleri ti'ye alıyorum, bu ülkede magazin anlayışı malesef bu ! ben gerçekten sizin bahsettiğiniz gibi ucuz bir hareket yaptıysam ordaki seyirci kadınından erkeğine benden daha ahlaksız ki topa tutmak yuhalamak yerine elleri patlayana kadar alkışlamayı ve defilenin bitimine kadar izlemeyi tercih ettiler👍

NOT: HER YER NASIL YEŞİL, ŞALVARIM MUAZZAM, KOLLARIM O KADAR GÜÇLÜ Kİ ÇABALAMAK BENİM İŞİM, PARDON ÇAPALAMAK😉

Hatice'den magazin programlarına tepki: Samimiyetsizler, midem bulanıyor - Resim: 1