Abone Ol

Hasan Can Kaya'nın sözleri olay oldu! Mankenlerden biliyorum

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programı yeni bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Hasan Can Kaya'nın sözleri olay oldu! Mankenlerden biliyorum

Konuşanlar'ın 112. bölüm tanıtımına boy takınsıtısı damga vurdu. Aynı boyda olan kadınların erkeklerden daha uzun durduğunu söyleyen Hasan Can 'Mankenlerden biliyorum' deyince olanlar oldu.

Hasan Can Kaya’nın sunumu ile izleyici karşısına çıkan Konuşanlar yeni bölümleriyle her hafta Exxen’de yayınlanıyor. Konuşanlar'ın 112. bölüm tanıtımı yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Konuşanların yeni bölümüne boy takınstısı olan kadının anlattıkları damga vurdu. Uzun boylu erkeklerden hoşlandığını söyleyen konuk '1.90 ve üzeri erkeklere mest oluyorum.'

Boyunun 1.75 olduğunu söyleyen kadın konuk ve Hasan Can'ın girdiği boy muhabbeti kahkahaya boğdu.

Hasan Can; '1.75 bir kadın daha uzun görünüyor. Kadınlar daha kalıplı olduğu için göğüslerden falan dolayı. Açık konuşmak gerekirse daha görkemli şeyler olduğu için aynı boydaki erkekten daha uzun görünüyor. Ben bunu mankenlerden biliyorum' diyince olanlar oldu.

'Mankenleri nereden biliyorum dersen?' Hasan Can başka bir konuğuna atıfta bulunarak 'Levent bey beni bir gün defileye çağırdı' ve salonda kahkaha tufanı koptu.