Abone Ol

Harun Tan'ın yeni gözdesi

1.17 metrelik bacaklarıyla tanınan cemiyet hayatının agresif kızı Maral Büyüksaraç, geçtiğimiz akşam Şamdan adlı mekândaydı. Ykm'nin veliahtı Harun Tan'la olan 18 yaşındaki esmer oyuncu gazetecilere görüntü vermemek için yeni bir taktik geliştirdi.

Harun Tan'ın yeni gözdesi

Birlikte Milano'ya tatile gittiği öğrenilen ikili Şamdan gece kulübünde sabaha kadar eğlendi. Mekan çıkışı, ayrı ayrı taksilere binen ikili şimdilik bu ilişkiyi gizliyormuş. Geçtiğimiz günlerde dudaklarını damla silikonla kalınlaştıran seksi oyuncunun göğüslerine de silikon taktırdığı dikkatlerden kaçmadı. Her fırsatta yurtdışına çıkan ikilinin bir alışverişte bir villa parası harcadığı öğrenildi.

Eski aşkı ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in "Evli erkeklerin yatağından çıkmıyor" iddiasına ateş püsküren agresif oyuncu, Erbil'in "kokain ve esrar kullanıyor, günde 3 paket sigara içiyor" iddialarına da sessiz kaldı. Mali'ye dava açtığı öğrenilen 1.83 boyundaki oyuncu Hürriyet gazetesine verdiği röportajda "bacak boyum kadar erkekleri eğitmekle uğraşıyorum" ayrıntısı yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek gibi.

Harun Tan'ın yeni gözdesi - Resim: 1

Gece sonu koşar adım mekanı terkeden 18 yaşındaki oyuncu muhabirleri farkedince agresif tavırlarıyla saçlarıyla yüzünü örtüp taksiye bindi. Olay yerinde İngiliz bir gencin taksiye yaklaşıp "'çok güzel bir kızsın. Dişlerin orjinal mi" demesi üzerine "Henüz 18 yaşındayım" diyerek gülümsedi.

Harun Tan'ın yeni gözdesi - Resim: 2

Ozan Doğulu ve Arda Turan'la birlikte olduktan sonra yepyeni bir aşka yelken açan agresif oyuncunun yakın çevresine "Harun'a aşığım" dediği iddia edildi.Sık sık yurtdışına çıkan ikilinin ilişkisi sosyete dünyasında kulaktan kulağa dağılıyor.18 yaşındaki sevgilisiyle sık sık gece kulüplerine giden Harun Tan'ın bu aşkla birlikte oldukça keyifli olduğu söyleniyor. Agresif sevgilisi için evin şöminesini yaktırıp çalışanlara izin verdiği de bir diğer bilgi..