Abone Ol

Hanzade Doğan nişanlandı!!! Osman Boyner'le olan beraberliği evliliğe doğru gidiyor!!!

HANZADE Doğan ve Osman Boyner çiftinin nişan yüzükleri, anne, baba ve kardeşlerinin katıldığı aile içi törende takıldı. Törene ailenin yanısıra yakın akrabalar da katıldı.

Hanzade Doğan nişanlandı!!! Osman Boyner'le olan beraberliği
 evliliğe...

Törene Hanzade Doğan'ın annesi Sema Doğan ile babası Aydın Doğan ve Osman Boyner'in anne babası Füsun ve Hulki Boyner çifti katıldı. Hanzade Doğan'ın ablaları ve eşleri Arzuhan Yalçındağ Doğan-Mehmet Ali Yalçındağ, Vuslat Doğan Sabancı-Ali Sabancı ile kardeşi Begüm Doğan Faralyalı ve Ahmet Faralyalı'nın da hazır bulunduğu törende, Osman Boyner'in ablası Begüm Boyner de vardı. Sema ve Aydın Doğan'ın torunları Aydın Doğan Yalçındağ, Alihan Yalçındağ, Emrecan ve Kaan Sabancı da törendeydi.

Hanzade Doğan, İstanbul'da Saint Benoit Lisesi'ni bitirdikten sonra London School of Economics'de lisans öğrenimi yaptı. Daha sonra bir süre dünyanın en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs'da bankacılık alanında çalışan Hanzade Doğan, bu mesleki kariyerden sonra ABD'ye giderek Columbia Üniversitesi'nden MBA derecesi aldı.

Halen Boyner Sanayi İcra Kurulu Başkanlığını yapan Osman Boyner ise lise öğrenimini İstanbul'da Alman Lisesi'nde tamamladı ve Londra'da Imperial College'da elektrik mühendisliği öğrenimi gördü. Boyner, ABD'nin New York kentinde üç yıl bankacılık yaptıktan sonra ABD'nin en ünlü üniversitelerinden MIT'den MBA derecesi aldı. Boyner daha sonra Harvard Kenedy School'a giderek kamu yönetimi alanında master yaptı.