Abone Ol

Sansürcü Zihniyet: Yukardan Emirle Hangi Ünlülere Ekran Yasağı geldi?

Oda Tv magazin yazarı Hürrem Elmasçı, yukarıdan emirlerle pek çok ismin televizyon ekranlarına çıkmasının yasaklandığını yazdı.

Sansürcü Zihniyet: Yukardan Emirle Hangi Ünlülere Ekran Yasağı geldi?

Hürrem Elmasçı yazısında "Artık ekranlara eşcinsellerin çıkması yasaklandı. Emir ta yukarıdan geldi, isim yazdırmayın bana şimdi... Emir üzerine ekranlardan bu yıl sonunda, TV8’deki moda programından dünyalar şekeri genç Kemal Doğulu ayrıldı. “Yok şurada, yok burada” program yapacak dense de kazın ayağı öyle değil benim duyumlarıma göre." diye yazdı.

İşte Elmasçı'nın o yazısı:

Umut edelim denilen olur, delikanlı Acun Ilıcalı’nın Exxen’de iş yapar. Acun bir kanalından kovup diğer kanalına mı transfer yapacak? Göreceğiz.

Eee başarılı sempatik Onur Büyüktopçu’ya ne oldu? Yılın son günü Kanal D ile yolları ayrıldı. Seda Sayan mı ayağını kaydırdı yoksa yukarıdan kanala emir mi geldi?

Şekerim tesadüf mü bunlar?

Mesele sadece bu değil ki…

Huysuz Virjin, Kuşum Aydın, Fatih Ürek, VJ Bülent bir çırpıda aklıma gelenler… Hepsinin üzeri çizildi. Ak Partili Cemil İpekçi bile ortadan kayboldu ayol. Bülent Ersoy’u bile göremez olduk…

Gözünüzden kaçmıyordur dizilerde bile artık eşcinsel karakter kalmadı; RTÜK basıyor cezayı!

Bugünlerde gözler TikTok gibi sosyal medyada, yakında otoritenin “görünmez eli” oraya da tokadı vurur. Sanırım ilk Ak Partili Murat Övünç gider…

Aman Armağan Çağlayan’ın programına dokunmazlar inşallah, çok beğeniyorum.

Ah ülkenin rengi kurudu; nerede o harika programları yapan Okan Bayülgenler, Beyazlar?

Akdeniz ülkesiydik, Ortadoğu ülkesi oluverdik.

Bir bakarsınız cilveli- nüktedan Nükhet Duru’ya da yasak gelir. Ne günlere kaldık..."

Odatv