Abone Ol

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ: Yarın (18 Mart) Okullar Tatil mi?

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebi ile çeşitli illerin valiliklerinden kar tatili haberi geliyor. Peki hangi şehirlerde okullar tatil edildi. İşte detaylar...

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ: Yarın (18 Mart) Okullar Tatil mi?

Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları eğitime de engel olmaya devam ediyor. İl valilikleri ve kaymakamlıklar kar tatilini açıklıyor. 18 Mart Cuma hangi illerde okullar yok, okullar tatil mi? sorularına yanıt olarak tatil edilen illeri derledik. İşte, yarın okulların tatil edildiği iller...

YARIN (18 MART) OKULLA TATİL Mİ?

Trabzon

Trabzon'da kar yağışı nedeniyle 18 Mart Cuma günü il genelindeki tüm okullar tatil edildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamada "Olumsuz hava şartları nedeniyle 18 Mart 2022 Cuma günü ilimiz genelinde resmî ve özel tüm okullarda (ilk, orta, lise), halk eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, resmî ve özel okulların destekleme, yetiştirme ve takviye kursları ile motorlu taşıt kurslarında eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmesine; engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir" denildi.

Giresun

Giresun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitim öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı.

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, "Giresun İli Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, 17 Mart Perşembe günü Vali Enver Ünlü başkanlığında, Valilik Makamında toplanarak; Giresun genelindeki tüm kademelerde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmesine karar verdi.

Alınan karar gereğince; ilimizde yaşanan yoğun kar yağışı, olumsuz hava koşulları ve buzlanma nedeniyle, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar da dikkate alınarak, il genelinde 18 Mart 2022 Cuma günü, resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, özel öğretim kurslarında ve özel rehabilitasyon merkezlerinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca ilimiz genelinde, engelli ve Hamile personeller de 18 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılacaklardır" denildi.

Çanakkale

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale’de okullar 1 gün tatil edildi.
Çanakkale’de ilk ve orta dereceli okullar ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
ÇOMÜ internet sitesinden yapılan duyuruda, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlamaları esnasında Şehrimizde oluşacak yoğunluk nedeniyle 18 Mart 2022 Cuma günü Üniversitemizde yüz yüze eğitim öğretime 1 günlük ara verilmiş olup yapılabilen derslerin online yapılması, bu tarihte yapılamayan derslerin telafilerinin 19-20 Mart 2022 tarihlerinde yapılması, Üniversitemizde görev yapan personelin (güvenlik görevlileri, sağlık personeli ve idari birim yöneticileri hariç) aynı gün idari izinli sayılması kararı alınmıştır" denildi.