Abone Ol

Hande Yener, Seren Serengil’in çıplak fotoğrafını paylaştı

Hande Yener İnstagram hesabının hikaye bölümünde Seren Serengil'in üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Hande Yener, Seren Serengil’in çıplak fotoğrafını paylaştı

Hande Yener resmi İnstagram hesabının hikaye bölümünde Seren Serengil'in üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Hande Yener, telifmetrenin araştırmasına göre radyolarda şarkıları en çok çalınan isim oldu. Telifmetre'nin bu araştırması Seren Serengil'in sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programında masaya yatırıldı.

Hande Yener, Seren Serengil’in çıplak fotoğrafını paylaştı - Resim: 1

Bu listeye inanmadığını söyleyen Serengil, bu konuyu araştıracağını belirtti.

Seren Serengil'in bu açıklamalarından sonra Hande Yener İnstagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı, Seren Serengil'in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instgaram hesabının hikaye bölümünden "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notuyla paylaştı.

Hande Yener, Seren Serengil’in çıplak fotoğrafını paylaştı - Resim: 2

Paylaştıktan kısa bir süre sonra fotoğraf silindi ve Hande Yener, hikaye bölümünden, 'ben silmedim İnstagram müstehcen bulmuş' açıklamasında bulundu.

Hande Yener, Seren Serengil’in çıplak fotoğrafını paylaştı - Resim: 3

SEREN SERENGİL'DEN HANDE YENER'E CEVAP

Hande Yener'in paylaşımından sonra Seren Serengil İnstagram hesabından açıklamayı yaptı:" Berna beni evden çıkarmadığı için çıkamadım arkadaşlar. Siz canınızı sıkmayın gerçekten. Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil. Ben 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye kafamda  mandalla güneşlenirken, uzaktan çekilen fotoğrafı insanlar bulup yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyorlar ne de başarısızlıklarını kapatabiliyorlar. Umursamayın. Avukatıma yönlendirdim. O gereğini yapacak. Siz üzülmeyin. Öpüyorum sizi.