Abone Ol

Hande Yener aldatıldı mı?

Hande Yener’le aşk yaşayan Ozan Öğüt, Karaköy’de bir mekanda iki sarışın kadınla eğlenirken görüntülendi.

Hande Yener aldatıldı mı?

Hande Yener Foto Galeri

Ünlü pop şarkıcısı Hande Yener ile uzun bir süredir aşk yaşayan Ozan Öğüt ve ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy’un sevgilisi Hasan Canadiker ikilisi önceki gece Karaköy Verde adlı kafede iki sarışın kadın ile eğlenirken objektiflere yakalandı.

Uzun bir süre Verde adlı kafede takılan acemi çapkınların yanına geçtiğimiz haftalarda tek celsede Ece Erken’den boşanan Serkan Uçar da gelerek dahil oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde İki sarışın kadını arabasına alan Uçar flaşların patlaması ile aracından indi ve fotoğrafı çeken muhabirlerin yanına gelerek; ” Benim bu mevzu ile hiç bir alakam yok, arabamdaki kızlarla bir alakam yok, onlar sadece benim arabama bindiler lütfen yanlış olmasın ” dedi. Ozan Öğüt ile Hasan Canadiker ikilisi ise başka bir arabaya binerek Asmalımescid’te Çilek adlı mekana gitti. İki sarışın kadınla da aynı mekanda buluşan Ozan Öğüt ile Hasan Canadiker ikilisi, kapıda kendilerini bekleyen gazetecilerin olduğunu öğrenince mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih etti. Daha sonra İstiklal Caddesi’nde bulunan Kaset adlı barda kızlarla buluşan acemi çapkınlar, geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

Hande Yener aldatıldı mı? - Resim: 1

“BAS GAZA” TEPKİSİ
Kaset adlı mekanı üç erkek iki sarışın bayan ile terk eden Öğüt ile Canadiker uzun bir süre kızlar ile İstiklal Caddesi’nde yürüdükten sonra ara sokakta bulunan Taksiye binen Hasan Canadiker, iki sarışın kızın ortalarına oturdu. Ön koltuk boş olmasına rağmen iki kızın ortasına oturan Hasan Canadiker, flaşların patlamasıyla birlikte neye uğradığını şaşırdı. Taksinin içinde panikleyerek şekilden şekile giren Canadiker, taksiciye ;”bas gaza” demesiyle birlikte hızla gözden kaybolurken, bir diğer acemi çapkın olan Hande Yener’in sevgilisi Ozan Öğüt ise yanında bulunan diğer erkek arkadaşlarıyla birlikte İstiklal caddesinin ortasında adeta donup kaldı. Kendilerini görüntüleyen gazetecilerin yanına gelen Ozan Öğüt; “ Benim bu kızlar ile hiç bir alakam yok tanımıyorum. Benim Hande ile çok iyi giden bir beraberliğim var, bu haber benim ilişkimi bozar. Lütfen benim olduğum kareleri siler misin! ”diyerek gözlerden kayboldu.

SEVGİLİLERİ TELEFONLARA ÇIKMIYOR
Bu yaşanan acemi çapkınlık olayı sabahın çok geç saati de olsa Hande Yener’in haberi oldu. Kulağımıza gelen duyuma göre Gece Çilek Bar’da eğlendiklerini öğrenen Yener sevgilisi Ozan Öğüt’ü arayarak ” Sen neredesin kiminlesin” demesi üzerine demesi üzerine Öğüt ” Yanımda Hasan var ” deyince Hande Yener’in telefonu kapatarak büyük tepki gösterdiği konuşuluyor. Hande Yener ile çok sıkı dost oldukları bilinen Yıldız Çağrı Atiksoy’un da otomatikman olaylardan haberi olunca o da Hasan Canadiker’in telefonlarına bakmadığı konuşulan bir diğer iddia.