Abone Ol

Hande Erçel'e bomba gönderme

Hande Erçel ile Hakan Sabancı, bitmek bilmeyen yurt dışı tatillerine devam ederken, Arzu Sabancı'dan son derece çarpıcı bir paylaşım geldi. Sabancı'nın yaptığı paylaşımda sarf ettiği sözler, Hakan Sabancı'nın sevgilisi Hande Erçel'e gönderme şeklinde algılandı.

Hande Erçel'e bomba gönderme

Hande Erçel ile Hakan Sabancı, bitmek bilmeyen yurt dışı tatillerine devam ederken, Arzu Sabancı'dan son derece çarpıcı bir paylaşım geldi. Sabancı'nın yaptığı paylaşımda sarf ettiği sözler, Hakan Sabancı'nın sevgilisi Hande Erçel'e gönderme şeklinde algılandı. İşte o sözler...

Güzel oyuncu Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yla sürekli tatilde olunca sosyal medyanın diline düşmüştü. Oyunculuğu bırakması gerektiği söylenen Erçel'in Sabancı ile evlenip gezmesi sosyal medya kullanıcıları tarafından tavsiye edildi.

 

 Gezdiği her yeri sosyal medyadan paylaşıp gösteriş yapan Hande Erçel'e, Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'dan bir hamle geldi.


Çapkınlığıyla nam salan oğlu Hakan Sabancı'yla evlenecekleri konuşulan Hande Erçel'in tatil paylaşımları sonrası, Arzu Sabancı bir havuz paylaşımı yaptı.

 

ARZU SABANCI'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM


Magazingözü'nün paylaştığı fotoğrafa göre; Sabancı "Hava soğuk ama havuz sefası... Ekmek elden, su gölden, memnunlar" yazarak havuzda yüzen ördeklerinin fotoğrafını paylaştı.