Abone Ol

Hande Ataizi'nden 5 kaslı erkekle erotik pozlar!

FOTO GALERİ- Amerikalı Benjamin Harvey ile evlenen güzel oyuncu Hande Ataizi, uzun bir aradan sonra Tempo dergisine çok özel pozlar verdi.

Hande Ataizi'nden 5 kaslı erkekle erotik pozlar!

Genç erkeklerle birbirinden samimi pozlar veren Ataizi, evliliğiyle ilgili de "Kocamla öyle fazla yüz göz olmuyoruz. Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum. Beğenilmeyi hiçbir şeye değişmem" diyerek, akıllarda soru işareti bıraktı.

İşte Hande Ataizi'nin çok konuşulacak o pozları!.. FOTO GALERİ

Hande, harika bir çekim yaptık ve sen hayatın boyunca, bu çekimdeki gibi, hep beğenilen ve göz önünde biri oldun. Çok da güzel bir kadınsın. Hep arzulanan, beğenilen olmak nasıl bir duygu?
Öncelikle çok teşekkür ederim. Tabii ki beğenilmek güzel bir şey. Bizler oyuncu olarak zaten bu arzu içinde olan kişileriz. Gösteri dünyasındaki herkesin bilinç altında, alkışlanmak ve beğenilmek var.

HANDE ATAİZİ'DEN TEMPO'YA ÇOK ÖZEL POZLAR

Bir oyun veya filmdeki performansım için alkışlanmayı ve beğenilmeyi hiçbir şeye değişmem. Bu, benim kendimi ifade etme biçimim ve o insanlar tarafından beğenildiğimde, kendimi bu hayatta onaylanmış ve kabul edilmiş hissediyorum.

Eşin hakkında tek bildiğimiz "Amerikalı" olduğu, gazeteci olduğu yazıldı bir de...
Gazeteci değil Benjamin... Bloomberg diye finans ağırlıklı çalışan bir haber ajansı var, televizyon kanalından ayrı bir şey. Benjamin, Bloomberg Ajans'ın Türkiye büro şefi.

30'lu yaşlarda evlilik yapmanın zor olduğundan söz ederler. İki tarafın da yaşları oturduğu için yeni bir hayat düzeni zor gelir genellikle. Sizde de böyle oldu mu?
20'li yaşlarımı dolu dolu yaşadım, 30'larımı da öyle... Yıllar içinde insana tecrübenin verdiği bir sakinlik geliyor. Tabii ki aşırı sıkıcı, tekdüze bir hayattan bahsetmiyorum.

Farklılaşıyorsun sadece. Şimdi bakıyorum, eve daha bağlı bir hayatım var. Bazen"Ayıp mı oluyor artık, kaçıncı defadır reddettim" dediğim oluyor. İçimden dışarı çıkmak geldiğinde çıkıyorum artık.

Çocuk istediğiniz ama olmadığı yansıdı gazetelere...
Evet soruyorlar sürekli, ben de cevap verdim. Böyle bir yola çıktık, ama maalesef birtakım zorluklar oldu. Biraz umudumu kaybettim ve dedim ki "Dünyanın sonu değil, bir sürü kimsesiz çocuk var. Evlat ediniyorlar, çocuklara da fırsat oluyor"...

"KOCAMLA FAZLA YÜZ GÖZ OLMUYORUZ"

Bir yabancıyla evli olmanın artı ve eksileri neler?
Arkadaşlarımla konuştuğum konularla Benjamin ile konuştuklarım farklı. Fazla yüz göz olmuyoruz. Ben eski ilişkilerimde, bir ilişkide olması gereken ayrımları hep yüzüme gözüme bulaştırdım.

Şimdi Benjamin'in yabancı olmasından ve de karakterinden dolayı her şey olması gerektiği gibi. Bunu planlamadık tabii, ama öyle denk geldi.

"BEBEK PLANLARI SUYA DÜŞTÜ"

Biraz da iş konuşalım. "Evlilik, çocuk planı" derken biraz geri mi durdun işlerden? Bu aralar pek görmüyoruz seni.
Önce tiyatroya başladığımda bir hamilelik yaşadım. Herkes panik oldu. Bir projeye başlayacağın zaman bunları düşünmen gerekiyor. Çünkü o kadar fazla insan ekmek yiyor ki bir işten. Onları da riske atmış oluyorsun.

Ama şimdi anladım ki, bebek planlarıyla ilgili bir umut yok. O yüzden projelere daha rahat şekilde bakacağım. Güzel bir televizyon dizisi projesi olabilir; tiyatro da gündemde...

HANDE ATAİZİ GECELERDE.. FOTO GALERİ

HANDE ATAİZİ EVLENDİ.. FOTO GALERİ

HANDE ATAİZİ KINA GECESİ.. FOTO GALERİ

HANDE ATAİZİ BİKİNİLİ.. FOTO GALERİ

HANDE ATAİZİ GÖĞÜS DEKOLTESİ İLE BÜYÜLEDİ.. FOTO GALERİ

HANDE’NİN BU SAHNELERİ ÇOK KONUŞULACAK.. FOTO GALERİ