Abone Ol

Hamdi Akın, karısını Gürsel'le mi aldattı haberine yalanlama

İşadamı Hamdi Akın'ın karısını aldattığı yönündeki haberlerde adının geçmesi üzerine Özdem Gürsel'den yalanmala geldi.

Hamdi Akın, karısını Gürsel'le mi aldattı haberine yalanlama

Özdem Gürsel'in avukatından, haberin yayınlandığı gazete ve haber sitelerine gelen yazılı açıklama şöyle;

Sayın İlgili;

İnternet sitenizde müvekkilim Özdem Gürsel ile ilgili olarak 08.08.2010 tarihinde İşadamı Hamdi Akın, karısını Özlem Gürsel'le mi aldattı? başlıklı haber yayınlanmıştır. Söz konusu iddia hiçbir gerçeklik ve araştırma mahsulü olmayıp tamamen yalan haber niteliğindedir. Bu hususla ilgili olarak 15.08.2010 tarihinde Günaydın gazetesinde Külliyen yalanmış! başlıklı, haberin dedikodudan ibaret olduğuna ve bu dedikodunun tamamen yalan olduğuna, haberin gerçeği yansıtmadığına ilişkin haber yayınlanmıştır.

15.08.2010 tarihli "Külliyen yalanmış!" de başlıklı haberde ;

"Geçen Nisan ayından bu yana sosyete kulislerinde Akfen Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile eşi Şafak Hanım'ın evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı dedikodusu ayyuka çıkmıştı! Akın Bey dostlarına, "Ayrılmıyoruz; her evlilikte olan sorunlar biraz abartıldı" diye sitem ederken, son günlerde cemiyet hayatının saygın isimlerinden Özdem Gürsel ile beraber olduğu yönünde dedikodular yayılmıştı. Ancak bu dedikodu tamamen yalanmış!

Dedikoducular, şimdiye kadar adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan, Hamdi Akın'ın da ofisinin bulunduğu Loft binasında yaşayan Özlem Gürsel'i hedef seçmiş! Ailesinin ismine yaraşır bir şekilde kariyerinde başarılarla dolu bir hayatı olan Özdem Gürsel'in, aslında Hamdi Akın ile sosyal ortamlarda merhabalaşmaktan öte bir ilişkisinin olmadığı öğrenildi. Bu dedikodulardan kim, neden nemalanmak istiyor, neden Özdem Gürsel'i adını kullanma cesareti gösterildi bilinmiyor ancak gerçek ortaya çıktığına göre, hedef saptıranlar
amaçlarına ulaşamayacaklar." demektedir.

İnternet sitenizde müvekkilimin kişilik haklarını ihlal eden haberin yayınlanmakta olduğu tarafımızca tespit edilmiştir. Yayınlanan haberin müvekkilin şeref ve haysiyetini ağır derecede yaralar mahiyette olması nedeniyle yayından kaldırılmasını; aksi halde tarafımızca yasal yollara başvurulacağını bildiririz.