Abone Ol

Hamas'ın roketi CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ü çok korkuttu

Gazze sınırına 1 kilometre mesafede bulunan Sderot kentine Hamas'ın attığı roketlerden biri düştü. Roketin düştüğü sıralarda aralarında Türk gazetecilerin bulunduğu basın kafilesi büyük korku yaşadı. Hamas'ın Roket saldırısı sonrası yaşanan kaos saniye saniye kaydedildi.

Hamas'ın roketi CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ü çok korkuttu

İsrail ve Hamas arasındaki tansiyon 13. gününde giderek artıyor. İsrail’in Sderot kentinde aralarında Türk gazetecilerin de bulunduğu bölgeye 2 roket düştü. Bölgede şiddetli çatışmalar yaşanırken, dumanlar yükseliyor. Hamas'ın fırlattığı roketler, iki gün önce de Türk gazetecilerin bulunduğu Sderot bölgesine düşmüştü. Gazze sınır kentinde yaşayanların büyük çoğunluğu bölgeyi terk etmişti.

Gazze Şeridi'ne 1 kilometre uzaklıkta bulunan Sderot kentinde çekim yapan Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeye 2 roket düştü. Yaşanan dehşet anları olay sonrası görüntülendi.

"O KADAR YAKINIMIZA DÜŞTÜ Kİ..."

Bölgede yayın yapan gazeteci Fulya Öztürk, "Çok yakınımıza roket düştü. Burası Gazze'yi en net görebildiğimiz bir nokta. Gazeteciler dışında kimse yok. Burası boşaltıldı." dedi.

Fulya Öztürk Hamas'ın attığı roketin düşmesiyle büyük korku yaşadı. Öztürk, "Karşı taraftan buraya bir saldırı oldu. Şu an bütün gazeteci arkadaşlarımla beraber kendimizi korunaklı bir noktaya aldık. Çok yakınımıza roket atıldı. Günlerdir bunu burada yaşıyoruz zaten. Demir Kubbe bunların hepsini yakalayamıyor.

Çevremizde dumanlar yükseliyor. Yine sirenler çalıyor. O kadar yakınımıza düştü ki.. Günlerdir sığınaklarda oluyoruz, güvenli yerlerde yayın yapmaya çalışıyoruz. Gazze Şeridi'nde çok kuvvetli bir patlama sesi oldu." dedi.

"Tansiyon hiç düşmüyor. Saldırılar devam ediyor." ifadelerini kullanan Öztürk, "Şu an oraya ambulans gidiyor. Orası boşaltılmıştı. 200 binden fazla insanın yaşadığı bölgeydi. Burası askeri alan ilan edilmişti. Eğer kara harekatı başlanırsa buradan başlanacağı tahmin ediliyor. Çok yakınımızda çatışma sesleri geliyor." dedi.