Abone Ol

Haluk Levent Koronavirüs'e Yakalandı

Kurduğu AHBAP Derneği'ndeki çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Koronavirüs'e yakalandığını açıkladı.

Haluk Levent Koronavirüs'e Yakalandı

Toplumsal olaylara karşı duyarlılığıyla Türkiye'nin sevgisini kazanan ve kurucusu olduğu AHBAB derneği ile ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan Haluk Levent, Twitter'dan yaptığı paylaşımla sevenlerini şaşırttı.

Konser provaları için Moskova'ya gidecek olan ve bu nedenle PCR testi yaptırdığını söyleyen Levent, test sonucunun pozitif olduğunu duyurdu.

Şarkıcı, yaptığı açıklamada; şu ifadeleri kullandı:

"Canlarım biliyorsunuz, bugün Moskova'da Rus Kızıl Ordu ile provalar yapacaktım; Cumhuriyet Marşları ile ilgili. Biliyorsunuz Rus Kızıl Ordu ile gelecek ay konserlerim vardı. Dün yaptırdığım PCR testi pozitif çıktı. Ben de inanamıyorum, şaşkınlık içerisindeyim. Çünkü hiçbir belirtisi yok. Covid olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Doktor iki kez aşı olduğum için bu şekilde atlattığımı söylüyor. Ama ben neden hafif atlatıyorum onu da bilmiyorum. Hiç değişen bir şey yok. Ama yine de birkaç gün konserlerim var, onlar ertelenecek. Sizlerle paylaşmak istedim"

Haluk Levent Koronavirüs'e Yakalandı - Resim: 1