Abone Ol

Haluk Koç'tan Bilal Erdoğan özrü

Sosyal medyada DAEŞ üyesiymiş gibi yansıtıldığını hatırlatan Bilal Erdoğan, CHP Sözcüsü Haluk Koç'un da bu asılsız iddiayı gündeme taşıdığı için özür beklemişti. Haluk Koç'tan bugün özür geldi.

Haluk Koç'tan Bilal Erdoğan özrü

Haluk Koç bu açıklamalardan sonra esnaftan özür diledi ancak özürde ç Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın ismini anmaması dikkat çekti.

Koç özründe, "Danışmanlarım sosyal medyada yayınlanan bazı fotoğraflar getirdi. Bunun üzerine ayrıntılı bir inceleme yapma fırsatı olmadan söz konusu fotoğrafları o günkü basın toplantısında bir cümle ile ifade ettim. Daha sonrasında yalanlandığını öğrendiğim bu haberi, özensiz bir şekilde kullanmış oldum. Aradan epey zaman geçtikten sonra bazı basın kuruluşlarında konunun tekrar gündeme getirilmesi üzerine, ifade ettiğim hususlarda haksızlık yaptığım anlaşıldığından İstanbul'daki esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum. Siyaset, yapılan hataları da telafi etmeyi gerektirir" ifadelerinde bulundu.

BİLAL ERDOĞAN KONUYU DÜN ŞÖYLE DİLE GETİRMİŞTİ
"İstanbul'da, meşhur bir lokantanın sahiplerinin ricasını kırmayıp hatıra fotoğrafı çektirdim. Bu fotoğrafları önce kimliği belirsiz bir twitter hesabı, 'Bilal Erdoğan DAEŞ militanlarıyla birlikte' diye takipçilerine aktardı. Ardından da Anamuhalefet Partisinin bir genel başkan yardımcısı, doğruluğunu araştırmadan, işin aslını öğrenme zahmetine girmeden, bu fotoğrafı basınla paylaştı. Birkaç saat sonra da hem bu twitter hesabı hem de Anamuhalefet Partisinin Genel Başkan Yardımcısı, tüm Türkiye'ye rezil oldular. Ne beklersiniz, mahcup olmalarını, utanmalarını, hatalarını anlayıp özür dilemelerini beklersiniz. Birazcık haysiyet olsa, sokağa dahi çıkmamalarını beklersiniz. Ama bir özür bile dilemediler. 'Böyle bir hata yaptım, filanca tarafından aldatıldım' diyemez mi? 'Bu seçim tutkusu, hırsı, bu partinin geldiği haller beni böyle bir sıkıntılı duruma soktu ki bunu yapmak zorunda kaldım' demeli. Maalesef o da yok. Biz asla bugüne kadar, bunlara aynı şekilde karşılık vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Edebimize güvenip edepsizlik yapıyorlar ama millet onlara gereken cevabı veriyor."

A HABER