Abone Ol

Halkbank 27.000 TL peşin 3.956 TL taksitle 285 m2 bahçeli müstakil köy evi satıyor!

Halk Bankası satılık gayrimenkuller konut, arsa, işyeri ve depo ilanları ile emlakçıları solladı! Bankadan satılık bahçeli müstakil ev arayanlara taksitle ev fırsatı geldi

Halkbank 27.000 TL peşin 3.956 TL taksitle 285 m2 bahçeli müstakil köy evi satıyor!

Halkbank 27.000 TL peşin 3.956 TL taksitle 285 m2 bahçeli müstakil köy evi satıyor! Sahibinden arayan kaçırmasın - Bankadan satılık daire ilanları ile bahçeli müstakil ev almak isteyen kişilere büyük fırsat sunuldu. Mülkiyeti Halkbank'a geçen konut, işyeri, arsa, tarla, dükkan gibi gayrimenkuller için beklenen yeni ilanlar yayımlandı. 

6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen büyük deprem felaketi sonrasında 50 binden fazla kişinin kendi evlerinin enkazı altında kalarak hayatını kaybetmesi üzerine müstakil evlere olan ilgi artarken talepteki artış ile beraber bahçeli müstakil ev fiyatları da rekor kırmıştı. Ucuz bahçeli köy evi ve bahçeli dubleks arayanlara aradıkları fırsat ilanları Halkbank tarafından sunuldu. Halk Bankası'ndan satılık bahçeli müstakil köy evleri için beklenen yeni ilanlar cazip fiyatlarla yayımlandı. 

HALKBANK'TAN SATILIK GAYRİMENKULLER İLE BANKADAN SATILIK KELEPİR BAHÇELİ KÖY EVİ VE MÜSTAKİL EV ARAYANLARA BÜYÜK FIRSAT 

Halkbank Gayrimenkul Com resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile bankadan satılık ev arayanlara büyük fırsat sunuldu. Üstelik bu evlerden almak isteyen ancak peşin parası olmayan kişilere yönelik olarak Halkbank gayrimenkul konut kredisi kampanyası kapsamında 120 aya kadar vadeli konut kredisi desteği de sağlanacak.