Abone Ol

Halk TV'nin Gerçek Patronu Abdullah Gül mü?

Muhalif medyanın "amiral gemisi" Halk TV son dönemde izlediği yayın politikası ile dikkat çekiyor. Kısa süre önce yönetiminde değişikliğe giden ve kabuk değiştiren kanalla ilgili çok tartışılacak bir iddia ortaya atıldı.

Halk TV'nin Gerçek Patronu Abdullah Gül mü?

Baykal Ailesi'nin sahipliğinden çıktıktan sonra yeni ekran yüzleri ile yayın hayatına devam eden Halk TV hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı.

Veryansın TV yazarı Nihat Genç, bugün Halk TV'nin gizli sahibinin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olduğunu öne sürdü

Halk TV'de neler oluyor, kim gidiyor kim niye geliyor, patronu kimdir, arkasındaki derin bağlantılar ipler kimlerin elinde hala bir muamma bir belirsizlik! Derine indiğimizde aldığımız tek bir cevap var: Chatam House ve Abdullah Gül!" diyen Genç, muhalif kanalın, büyük bir projenin parçası olduğunu belirtti.

Nihat Genç yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Görüldüğü üzere Halk TV'nin ideolojisini açılımcı Ayşenur Arslan ve Şirin Payzın ve Levent Gültekin gibi, açıkça HDP'li, liberal, etnik milliyetçi, iki yüzlü, yanar döner sözde liberallerin eline verildi!

Her şeyin başına 'demokrat/demokrasi ekleyerek, yola çıktılar!

Cumhuriyet'in başına Apo gibi demokratik cumhuriyet!

Tıpkı Emre Kongar gibi: Demokratik Cumhuriyet!

Tıpkı Abdullah Gül gibi sihirli 'demokrasi' kelimesiyle 'açılım'ı bir proje olarak CHP'ye ve muhaliflere bir program olarak kabul ettirdiler!

Ya da Cumhuriyet'i 'demokrasi' eksikliğiyle diktatörlükle itham eden liberal tayfanın tıpkısı gibi, orduyu 'askeri vesayet' iddiasıyla Amerikan ajanı Fetö'nün kucağına atan karanlık hain tayfa bu sefer de sihirli demokrasi kelimesiyle Atatürkçüleri 'açılım'ın çıkmazına atıverdiler!

Ki, bu liberal tayfanın en sevdiği isim Abdullah Gül'ün evi!

Yeni CHP'lilerin özellikle İstanbul belediye seçimleri öncesinde en çok akıl alınan toplanılan yönlendirilen karargah niteliğinde Gül'ün evi!

Şimdi, Halk TV'nin derininde arkasında kimler var, siz de dönüp dolaşın, sağa sola sorun, çıktığımız geleceğiniz yer yine tek adres: Abdullah Gül!

Yani, CHP'li seçmenin en çok nefret ettiği iğrendiği isim Abdullah Gül!

CHP'li muhaliflerin bugünlerde en çok izlediği Halk TV'nin gizli iplerini elinde kim tutuyor diye bir soruşturun, şaşırmayın, karşınızda yine Abdullah Gül!

Bize gelen bilgiler istihbaratımız budur, olaylar ve kişiler arasındaki mantıki ilişki/düzen özneler değişmeden nesne ve mekanlar değişmiş ama yine aynı kişilerdir!

Bu iddiayı sınamak/test etmek üstelik çok kolay, Halk TV programcıları, bir değil, akşam saati (prime time) programlarında üst üste iki defa olsun bir denesinler bakalım Abdullah Gül'ü bir kez eleştirebilecekler mi?

Ya da eleştirebilenlerin ya da ağzından kaçıranların başına bakalım, neler geliyor?

Abdullah Gül'ü eleştirenlerin o ekranlarda bir gün yaşaması mümkün değildir!

Ve başardılar da, Güney Sudan'ı İngilizlere ve Türk ordusunu CIA'ya teslim eden/veren adamın Halk TV'si bugün 'açılım'ı çoktan muhaliflere kabul ettirdi, yani, tören başlayabilir, artık bir smokin giymeye hanımı da 20 santimlik topuklu giymeye geldi sıra...

PKK'nın ayrı devlet kurması artık muhalif kanatta Halk TV sayesinde sorun-panik-felaket olmaktan çıkarılması, ne ince bir çalışma? Ne arkası karanlık bir proje? Takdire şayan!

Ve tarih/zaman/oyuncular değişse de 'proje/dayatma' hiç değişmiyor, gözlerimizin önünde ihanetini çok iyi bildiğimiz şövalye nişanlılar tarafından tereyağından kıl çeker gibi yumuşak ve sakince başarıldı!

Gitti liberaller geldi sözde Kemalistler, ama başlarında hep aynı uluslararası kullanışlı figürler.