Abone Ol

Halk TV ile Yavuz Oğhan’ın yolları ayırıldı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu söyleşisi sonrası Rus haber ajansı Sputnik ve RS FM'deki programları sonlandırılan gazeteci Yavuz Oğhan'ın Halk Tv ile de yollarını ayrıldı.

Halk TV ile Yavuz Oğhan’ın yolları ayırıldı

Oğhan sosyal medya hesabından programın neden yapılmadığını soran bir izleyicisine verdiği yanıtta, "Maalesef Halk Tv macerası kısa sürdü" dedi.

Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki ile birlikte Eski Başbakan Ahmet Davtoğlu ile bir program yapmış, bunu da “Bidebunudinle” adlı YouTube kanalı üzerinden yayınlamıştı. Bu program sonrasında RS FM’de “Söylemesi Bizden” adlı programın sunuculuğunu yapan Oğhan'ın bu programı sonlandırılmıştı. Gerekçe olarak da “Davutoğlu ile mülakat yapması” gösterilmişti.

Gazeteci Yavuz Oğhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye’de hiç bir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, #bidebunudinle ile Akif Beki ve İsmail Saymaz’la yaptığımız #söylemesibizden artık RS FM’de değil” ifadelerini kullanmıştı.

Sputnik'ten sonra Halk Tv ile anlaşmıştı

Oğan daha sonra Halk TV ile anlaşmıştı. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, Yavuz Oğhan’ın Halk TV’ye katıldığını açıklamıştı. “El sıkıştık… Artık o da Halk TV ailesinde… Hoş geldin sevgili Yavuz Oğhan” açıklamasıyla paylaşımda bulunan Serhan Asker’e gazeteci Oğhan’dan yanıt, “Hoş buldum, yıllar sonra yeniden televizyon; heyecan dorukta” olmuştu.

"Maalesef Halk Tv macerası kısa sürdü"

Bir izleyicinin "Bidebunudinle" adlı programın neden yapılmadığı sorusuna yanıt veren Oğhan, "Ben Halk Tv açıklar diye düşünmüştüm ama yapmamış, maalesef, Halk tv macerası kısa sürdü” dedi.

Oğhan programı kendi YouTube kanalında hafta içi her gün saat 17:30'da gerçekleştireceğini belirtti.