Abone Ol

Halit Ergenç'in eski eşinden sürpriz evlilik!

Halit Ergenç'ten boşandıktan sonra zor günler geçiren Gizem Soysaldı, mutluluğu Hüseyin Karabey'de buldu.

Halit Ergenç'in eski eşinden sürpriz evlilik!

Soysaldı, ölüm orucuna başlayan bir mahkumu canlandırdığı filmin yönetmeniyle İspanya'da evlendi

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Oyuncu Gizem Soysaldı ile yönetmen Hüseyin Karabey, Katalanlar'ın başkenti Barcelona'da nikah masasına oturdu. Soysaldı, Türk Büyükelçiliği'nde kıyılan nikahta gelinlik yerine mini bir elbise giydi. Kısa ve olaylı bir evlilik yaşadığı Halit Ergenç'ten ayrıldıktan sonra zor günler geçiren Gizem Soysaldı'nın yüzündeki mutluluk objektiflere böyle yansıdı.

İşte Gizem Soysaldı'nın hayata dönüş öyküsü...
Çok değil, 5 yıl önce... Herkes onu Halit Ergenç'in Foçalı genç eşi olarak tanıdı. Türk dizi izleyicisinin 'Zerda' ve 'Aliye'den sonra 'Binbir Gece'yle iyice tanıdığı Ergenç'le 10 Haziran 2007'de evlendiğinde 22 yaşındaydı. 18 ay sonra boşandılar. Bir anda sona eren evliliğin şokuyla psikolojik destek aldı. 'Halit, beni önce bir gökdelenin tepesine çıkarttı sonra da aşağı attı' diyordu.

BANA YAKIŞMAZ
Halit Ergenç, boşandıktan 9 ay sonra nikah masasına oturdu; 'Binbir Gece' dizisinde başrolü paylaştığı Bergüzar Korel'le... 'Kötü konuşmak, kötü şeyler dilemek bana yakışmaz' diyerek sustu Gizem.
Oyunculuk eğitimi almıştı geçmişte; bir dizide rol aldı bir de yemek programı sundu. Daha sonra Malezya yapımı 'İstanbul Ben Geliyorum' adlı filmin kadrosuna dahil oldu. Şimdi ise 'Sonsuz Bir Gün' adlı filmde, cezaevinde ölüm orucuna başlayan bir mahkumu canlandırıyor. Gizem Soysaldı şimdi 27 yaşında... Çektiği 'Gitmek: Benim Marlon ve Brandom'la (2008) uluslararası film festivallerinden ödülleri toplayan yönetmen Hüseyin Karabey'le yeni bir hayata başladı. (AKŞAM)

GİZEM SOYSALDI AYŞE ARMAN'A KONUŞTU: HALİT BENİ GÖKDELENİN TEPESİNDEN ATTI!