Abone Ol

Halil Umut Meler'e saldırı koridorda da devam etmiş

Hakem Halil Umut Meler'in saldırıya uğradığı MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının saha komiseri raporunda, eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın koridorda "Buradan çıkamayacaklar" dediğine yer verildi

Halil Umut Meler'e saldırı koridorda da devam etmiş

NTV'nin haberine göre; raporda olayların koridorda da devam ettiğini belirtilirken eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hareketlerde bulunarak "Buradan çıkamayacaklar" dediği belirtildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş.Y.Ş. ile K.Ç.'nin alınan ifadelerin ardından "kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak" suçundan tutuklanmış ardından da Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişti.

Savcılıkta, hakeme yumruk attığını kabul eden ve pişman olduğunu söyleyen Faruk Koca, Sulh Ceza Hakimliğindeki ifadesinde, hakem Halil Umut Meler’e tokat attığını iddia ederek, "Amacım sözlü tepki gösterip yüzüne tükürmekti. Atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu daha sonra kendisini yere attı" demişti. Koca, hakemlerin sahaya inince "Sizi bitireceğim" diye tehdit ettiği iddiasını ise kabul etmemişti.