Abone Ol

Halil Sezai bana aşıkmış, sağ olsun! Serenay şaşırttı...

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya nasıl ünlü olduğunu, aşk hayatını ve yeni projesi Medcezir'i anlattı..

Halil Sezai bana aşıkmış, sağ olsun! Serenay şaşırttı...

Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Serenay Sarıkaya hayatında annesinin önemini, nasıl ünlü olduğunu, Halil Sezai’nin o çok konuşulan açıklaması ve yeni projeleri hakkında hakkında konuştu..

Serenay Sarıkaya’nın seksi fotoğrafları!.. FOTO GALERİ 


İşte Serenay Sarıkaya’nın o açıklamaları;

Çok maddi zorluklar çektiniz mi?
- Tabii. Çok çektiğim oldu hem de. Annemle yaşıyorum. İki kadın zor bir hayatın içerisinde mücadele ediyoruz. Bu yüzden daha güçlü olmaya çalışıyorum. Hatta kendimi kapatmam gerektiğim zamanlar
bile oluyor.

ANNEM BENİM İÇİN KENDİ HAYATINI YOK SAYDI

Neden?
- Çünkü arkamı yaslayabileceği bir gücüm yok. Hayat benim için her bir şeyin bitişinde yeniden başlıyor.


SERENAY’IN ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Anne ve babanız ne zaman ayrıldı?
- 6 yaşımdayken. Ben annemle kaldım.  Babam şimdi Ankara’da. Başka bir evlilik yaptı. Uzakta olduğu için elimden geldiğince görüşüyoruz.

Babasız büyümek hayatınızı nasıl etkiledi?
- Bir kız çocuğunu, hele ki gelişim aşamasında baba faktörü bu kadar önemliyken, babasız büyütmek büyük olay. Bu yüzden annemi çok takdir ediyorum. Bir yandan çalışıyordu ama bana hiçbir şeyin de eksikliğini hissettirmiyordu. Antalya’da oturuyorduk. Orası küçük bir şehir. İstanbul’da yaşama fikri bizim için büyük ve ürkütücüydü. “Bu işi yapmak istiyorum” dediğimde “Ne yapmak istiyorsan arkandayım” dedi. Bir hafta içinde İstanbul’a taşındık. Kendi hayatını yok saydı. Hayatı tanımamda, eğriyi doğruyu ayırmamda, kendi ayaklarımın üzerinde durmamda bana çok büyük etkisi oldu. Ben de ileride onun gibi bir anne olmayı çok isterim.

İŞTE SERENAY VE ÇAĞATAY’IN YENİ İMAJLARI -FOTO GALERİ-

Bu mücadelede 15 yaşında ilk kez bir sinema filminde rol aldınız. Şöhret olup tanınmak rüyanız mıydı?
- Liseye yeni başlamıştım. Aslında hayalim modellik yapmaktı. Bu yüzden her şeyden önce 15 yaşında bir güzellik yarışmasına katıldım. Hem de yurtdışına... Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen 18 yaş altı bir güzellik yarışmasına, tek kelime İngilizce bilmeden bir başıma gittim.  Jüri özel ödülünü kazandım, taç taktım. Sonra Antalya yakınlarında  ‘Plajda’ isimli bir filmin çekildiğini söylediler. Tamamen keyfeni filmin setine gittim. Sonra ‘Limon Ağacı’ işi için teklif geldi ve İstanbul’a taşındık. Oysa öncesinde ben Latin dansları ve okuluyla ilgilenen bir genç kızdım. Geriye dönüp baktığımda hayatın beni bunlara hazırladığını görüyorum. Ben sadece bana hazırlanan şeyi hiç reddetmedim ve karşı koymadım. Akıp gitmesine izin verdim o kadar.

MEDCEZİR’İN 1. TANITIM FRAGMANI.. VİDEO GALERİ

Yeni dizi projeniz Medcezir ‘THE O.C.’ isimli efsane diziden uyarlandı. Sonunu bildiğiniz bir işte oynamak daha mı konforlu?
- Aslında daha zor. Tabii elinde veriler olması ve karakteri tanımak bir konfor. Ama ister istemez dizinin yabancı versiyonunu izleyenler bir karşılaştırma durumuna girebiliyor. Aynı zamanda hem bize has bir şey yapıp hem orijinaline sadık kalmanız gerekiyor. Bir yandan yabancı versiyondaki kız gibi olurken bir yandan da onun gibi gibi olmamaya çalışıyorsun. Neyse ki  harika bir senaryo ekibimiz var.

Bu sezon kimi oyuncu yeni rolü için kilo verdi, kimi kas yaptı. Siz nasıl hazırlandınız, dizinin orijinal versiyonunu izleyerek mi?
- Açıkçası diziyi yayında olduğu dönemde izlememiştim. Rolüm netleştikten sonra gerçekten bütün bölümleri izledim. Sekiz aydır çalışmıyorum. Üzerimde tatilin verdiği bir rahatlık vardı. Biraz kendime çeki-düzen verdim ama büyük büyük şeyler yapmadım. Zaten spora gidip düzenli besleniyor ve kendime bakıyorum.

Medcezir 1. bölüm fragman -VİDEO-

Dizilerim oldu. Başrol oynuyorum. Ben artık oldum” havasında mısınız?
- Hayır. Başarı uzun bir yolculuk. “Yaptım, ettim, tamamdır” demek doğru değil. Bunu hiçbir zaman söylemem. Sektörde ayakta kalabilmek sadece bir başarı değil aynı zamanda şanstır diye düşünüyorum. Ayrıca yaptığım  işi o kadar seviyor ve eğleniyorum ki hiçbir zaman benim için mesleğimle ilgili “ben artık oldum”lar ya da sonlar olmayacak.

Şans dışında güzelliğin etkisi yok mu?
- Günümüzde bence güzellik bir etken değil.

Bunu ilk kez sizden duydum...
- Türk seyircisi artık çok interaktif, seçici ve tecrübeli... Sadece güzel olup güzel bakmak yetmiyor. Gerçekten yeteneğe, çalışmaya, sabıra ve disipline ihtiyacı var, oyuncunun kendisi geliştirmesi için… Ben de elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve sadece güzelliğe yaslanmıyorum.

Çirkin bir kadın olsanız oyunculuk yeteneğinizle bu dizide başrol alır mıydınız?
- Yoo ama başka bir rol için doğru cast olabilirdim belki de...

Peki hayatta güzellik başa bela oldu mu?
- Bu işte istikrarlı olduğumu ya da bu işi gerçekten severek yaptığımı göstermek zor bir süreçti.

HALİL SEZAİ BANA ÂŞIKMIŞ, SAĞ OLSUN

Kimine göre seksi, kimine göre masumsunuz… Peki aslında nasılsınız?
- Bu söylediğiniz çok iyi! Çünkü tek bir renk olmayı ben de istemem. İkisi de diyebilirim.

Halil Sezai bu hafta “Serenay’a âşığım galiba” diye bir açıklama yaptı. Yanıtınız nedir?
- Teşekkür ederim. Mutlu oldum. Çok samimi ve yürekten bir açıklama olduğunu düşünüyorum. .

Şimdi âşık mısınız?
- Hayır...

Nasıl bir adam hayatınıza girer?
- Onu bir kalıba sokmak mümkün değil. Birden çıkıyor ve hayatınıza giriyor.

Çok aşk acısı çektiniz mi?
- Hiç tecrübe etmedim.

Röportajın tamamını okumak için tıklayın..-