Abone Ol

Halil Konakcı yine şaşırtmadı: TİP'li Sera Kadıgil'i hedef gösterdi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kız okulları açılması yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Kamuoyunda tepki çeken bu açıklamaların ardından TİP Milletvekili Sera Kadıgil, “Laik cumhuriyetle, kadınlar üzerinden hesaplaşmaya çalışıyorlar.”

Halil Konakcı yine şaşırtmadı: TİP'li Sera Kadıgil'i hedef gösterdi

TİP Milletvekili Sera Kadıgil'i konuyla alakalı yaptığı açıklama üzerinden hedef alan imam Halil Konakçı, "Kız okulunun sana ne zararı var ulan. Başka şeyler söylemek istiyorum da inşallah o günler de gelecek."

Daha önce birçok ismi ve sanatçıyı hedef gösteren imam Halil Konakçı hakaretler ederek Kadıgil'i hedef aldı.

O kız okulları açılacak

Kendisini imam olarak tanıtan sosyal medyada yaptığı absürt yorumlarla gündeme gelen Konakçı "O kız okulları açılacak."

Devletin bakanı vatandaşın istek ve arzusuna göre bir şey söylüyor. Bizim bütün Kemalistler ayağa kalkıyor. Olamazmış, gericilikmiş bu. Hele bir kadın var TİP'li mi tipsiz mi sabah akşam Müslümanlara saldırıyor. Gerici ve yobazlar istediği için diyor bu ülkede kız okulu açılmayacak diyor. Yüzde bir milyonda bir oyu bile yok. Kız okulunun sana ne zararı var ulan.

Başka şeyler söylemek istiyorum da inşallah o günler de gelecek. O okullar açılacak, TİP'liler tipsizler, tüylüler tüysüzler ne varsanız, putperestler tapınakçılar ne yaparsanız yapın Kadir Mısıroğlu'nun dediği gibi başı ezilmiş kuyruğu sallanan yılan gibisiniz. Çırpınsanız da artık olmayacak. Başaramayacaksınız. Müslümanlar ve İslam bu topraklarda hem de sizin tahmininizden çok daha kısa zamanda galip gelecek.