Abone Ol

Halil Konakçı yine Atatürk'ü hedef aldı! Skandal sözler

ÇEDES programı kapsamında imamların okullarda eğitim vermesini savunan hilafetçi imam Halil Konakçı, "Okullarda resmi törenlerde çocukların heykel ve resimlerin önünde secde ettirilmesine karşı değiller ama" diyerek, Atatürk'ü hedef aldı.

Halil Konakçı yine Atatürk'ü hedef aldı! Skandal sözler

Fransız işgalini savunan Hatay’ı Arap yurdu ilan eden, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Halil Konakçı, Atatürk'ü skandal bir açıklamayla hedef aldı.
 
İmam Halil Konakçı X'ten yaptığı paylaşımda “Okullarda, resmi törenlerde çoçukların heykel ve resimlerin önünde secde ettirilmesine karşı değiller ama vatanımızda yaşamış İslam’a hizmet etmiş değerleri kıyafetleri ile anılmasına ve anlatılmasına karşı çıkıyorlar” ifadelerini kullandı.
 
KONAKÇI YİNE ATATÜRK’Ü HEDEF ALDI…
 
Atatürk düşmanı Konakçı, Cumhuriyet ve laiklik karşıtı paylaşımında, "Öğrencileri eğitmek için okullara hemşire, doktor, polis, afad uzmanı hatta itfaiye eri dahi görevlendiriliyor ama Müslüman ailelerin çocuklarına dinini öğretmek için Diyanet görevlisi bir hocanın okulda görevlendirilmesine karşı çıkıyorlar" ifadelerini kullandı.